Close sidebar
Close sidebar

Parchetul General a deschis dosar in cazul mortii unei jurnaliste de la un post de televiziune cunoscut

Inalta Curte a prelaut un dosar celebru. Oamenii procurorului general, Augustin Lazar, au decis sa preia cazul decesului unei fost vedete ProTV. Parchetul General preia ancheta in dosarul mortii jurnalistei Oana Dicu de la ProTV. Aceasta si-a pierdut viata in urma cu un an intr-un cumplit accident petrecut in zona podului Baneasa, la iesirea din Bucuresti. in plus, procurorii de la Parchetul General investigheaza si modul in care a fost instrumentat pana acum dosarul de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: Astazi, 24 aprilie 2017, Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat, in vederea continuarii urmaririi penale, cauza aflata pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 avand ca obiect accidentul de circulatie produs la data de 12 mai 2016 pe DN 1, la iesirea din Bucuresti- zona Podului Baneasa si care s-a soldat cu moartea victimei D.O. Cauza a fost preluata in vederea solutionarii cu celeritate de catre procurorii criminalisti din cadrul biroului specializat al Sectiei de urmarire penala si criminalistica.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Totodata, din dispozitia procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, o echipa de procurori din cadrul Serviciului de indrumare si control efectueaza o verificare a tuturor dosarelor aflate in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 si care au ca obiect accidente mortale de circulatie. in acelasi timp, procurorii efectueaza verificari pentru a stabili conditiile in care a fost instrumentat dosarul care a facut obiectul preluarii de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, se anunta intr-un comunicat de presa.

Este vorba despre un accident terbil petrecut anul trecut pe DN1, pe podul din zona Baneasa din Capitala. in urma acestui teribil accident si-a pierdut viata Oana Gabriela Dicu, fosta vedeta ProTV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI