Close sidebar
Close sidebar

Pare de la sine inteles ca slapii si sandalele n-au ce cauta pe cararile impadurite, insa domnisoarele care vor sa fie in ton cu moda nu tin cont de nimic. Iata cum au aparut la munte

Minunate peisaje avem, dar multi nestiutori ai regulilor drumetiei pe munte! Fie vremea cat de frumoasa, slapii si sandalele n-au ce cauta pe cararile impadurite. Ca sa nu mai vorbim de domnisoarele in ton cu moda, care nu renunta la tocuri nici alergate de urs! ##VIDEO19369##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Si asta e varianta cea mai buna. Va impiedicati si va loviti putin, insa drumul poate continua. Urcati lin intre Dambul Morii si Canionul 7 Scari, dar cararea cere boncanci trainici, nu tenisi sau sandale.

„Avem surprize sa vina in slapi ca la mare, in pantofi cu toc ca la mall, in tot felul de ipostaze”, spune Cristian Popa.

Cu gandul la frumusetea peisajului, doamna nu uita sa isi faca griji ca nu e asfalt pana in buza muntelui!

Turistii stiu regula dar nu-s deloc putini aceeia care se aventureaza pe drumuri de munte incaltati oricum, numai cum trebuie nu. Rezultatul?! Luxatii, entorse, dureri de picioare ce pot strica in doi timpi si trei miscari concediul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„V-ati incaltat cum trebuie? Nu prea, dar ce sa facem. Aluneca, aluneca? Pai, deocamdata nu”.

„Cum v-ati echipat pentru astazi? Necorespunzator. Cred ca necorespunzator! Avand in vedere ca este ud, ar fi trebuit sa avem bocanci”.

Pentru altii, echipamentul de munte se reduce la … imbracaminte si incaltaminte sport, adica trening si pantofi sport..Din pacate, neatentia si lipsa de informare se platesc.

„Riscurile sunt foarte mari. 95 la suta dintre cazurile care necesita interventia Salvamontului sunt mai ales pe acest palier”, spune Cristian Popa, responsabil obiectiv turistic 7 Scari.

Muntele are regulile lui si cine le respecta are numai de castigat.

„Asa a fost scris pe Internet ca trebuie bocanci si na… credem ca asta trebuie”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI