„Mi se par lucruri din filme, mi se pare că nu are cum să fie așa și este doar unlucru cu care să sperie populația!” 

„O exista viață, dar nu în sensul în care să existe chestii mici, extratereștri care vin și te atacă, poate sunt ca niște microbi probabil. Habar nu am!” 

Ce părere au românii despre OZN-urile apărute în ultima vreme

Pe cât de amuzantă poate părea discuția despre apariția extratereștilor care vin în OZN-uri pe pământ, pe atât de tare provoacă panică în lume după ce, în ultima vreme, tot mai multe obiecte zburătoare stranii au fost interceptate în spațiu- cele mai multe peste ocean. Sunt destui români care nu pun la îndoială existența unei lumi paralele.

Citește și: Balon suspect, detectat de Forțele Aeriene deasupra României

"Pe de-o parte e destul de logic că nu avem cum noi să fim singura rasă din Univers că ar fi cam trist."

„S-ar putea să nu fim numai noi pe lumea asta! Adică? Să mai fie și în alte galaxii și în alte părți forme de viață!” 

Citește și: Tragedie pe un șantier din Balotești: un agent de pază a fost găsit mort

Alexandru Mironov: "S-ar putea să fie într-adevăr momentul când aparatele trimise de o altă civilizație sunt luate în seamă de civilizația noastră....... militarii știu să le construiască"

Oficialii Pentagonului nuau dat un răspuns cu certitudine

E părerea unui om de știință care crede că astfel de fenomene trebuie studiate minuțios, nu luate în glumă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Universul e prea mare să nu fie undeva departe măcar o altă ființă!"

Citește și: Situație incredibilă din partea Kremlinului! Cum sunt consolate văduvele şi mamele soldaților ruși uciși pe frontul din Ucraina

Cristian Presura, fizician:   "A crede că aceste semne apar pe timpul vieții noastre. Este cumva a cere prea mult să mi dureze o sută, o mie de ani până să luăm contact cu civilizațiile extraterestre!” 

Cert e că în toată isteria obiectelor zburătoare care au survolat cerul în America, oficialii Pentagonului au puține răspunsuri. Nu putem spune cu certitudine dacă erau dirijate de marțieni ori de tovarășii chinezi- a declarat însuși șeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al Statelor Unite- făcând aluzie la balonul de spionaj al Chinei depistat în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Recomandările în caz de cutremur. Ce trebuie să faci în caz de cutremur?

Cristian Presura, fizician: "Obiecte zburătoare neidentificate înseamnă asta, nu știm ce sunt, și nu știau ce sunt, și au fost întrebați, bine, bine dar sunt OZN-uri, sunt obiecte extraterestre? și ei au zis, domnule noi ne uităm la toate ipotezele!"

Potrivit statisticilor oficiale 355 de OZN-uri au fost depistate deasupra Statelor Unite ale Americii într-un an. 171 au rămas învăluite mister.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si