Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici din România și extrem de activ pe rețelele sociale, spune că unele vise pot aduce o veste și pot avea o semnificație aparte.

Primul semn: visul se repetă de trei ori

Părintele Calistrat a dezvăluit, într-un interviu acordat BZI, că visele pot fi premonitorii, în special dacă își fac apariția de trei ori la fel.

Citește și: VIDEO |Părintele Calistrat vorbește despre semnele Apocalipsei. Dezvăluirile preotului: „Va fi anunţată de...”

Aceste vise repetitive trebuie povestite preotului sau episcopului, pentru că unele pot avea o semnificație importantă.

„Dacă un om visează un vis de trei ori la fel, el trebuie să-l vorbească cu preotul lui sau cu episcopul lui, că poate fi premonițial. Poate să-i aducă o veste, poate să însemne ceva”, a explicat părintele Calistrat Chifan pentru BZI Live.

Al doilea semn: visul se arată la mai mulți oameni 

Un alt semn care ne atrage atenția că este vorba despre ceva important este dacă un vis se arată la mai multe persoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În acest caz, el poate fi considerat, de asemenea, premonitoriu.

Citește și: Părintele Calistrat vorbește despre scandalul preotului Visarion Alexa: „Şi eu am trecut prin chestia asta”

„Dacă un vis se arată de două-trei ori la mai multe persoane și e același vis, iarăși e premonițial. Deci sunt niște semne. Poate ați auzit deodată spunându-se în popor: „De câte ori visez o rudă moartă, îmi merge bine”.

Acela e semn că acea persoană este la bine și la liniște, e ca o prevestire. Sau de câte ori visezi pe cineva drag mort și îți vestește anumite semne și tu spui: „Vai, iar am visat pe cineva din cei adormiți și îmi merge rău”, înseamnă că tu nu ești în armonie cu mortul care te-a avertizat, cu cel adormit. Trebuie să îți pui ceva la punct, în ordine”, a mai spus părintele Calistrat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si