Calistrat Chifan, preotul manastirii Vladiceni din Iasi, cunoscut drept Parintele Calistrat pe facebook, a cucerit internautii cu predicile sale pline de talc. In ultimile sale predici, parintele Calistrat a atins si subiectul mortii regelui Mihai, vorbind despre acesta chiar daca nu a dat nume.

"M-am uitat zilele acestea, la cata poliloghie, cata vorbarie goala si cate momente solemne, de reculegere sunt pe seama acestor personalitaţi care vin si trec prin lumea acesta! Ne zbatem sa cautam cuvinte mari, care mai de care mai somptuoase, dar puerile si fara sens! Fraţilor, in clipa in care am inchis ochii lumii acesteia

noi aparţinem lumii lui Dumnezeu! Si nu conteaza cate coroane ai la mormant, cine ţi-a tras salba de tun sau cine ţi-a rostit alocuţiunea! Este important doar ce ţi-ai pregatit tu pentru lumea cealalta, cum te pregatesti sa te intalnesti cu Dumnezeu! Atat! Spovedit, impartasit si impacat cu toţi!

Caci "Nimic necurat nu intra in imparaţia lui Dumnezeu!"
De cate ori pleaca cineva dintre noi, auzim aceasta expresie :"va canta cu ingerii in cer.." Este adevarata, dar depinde din ce categorie fac parte ingerii: rai sau buni..

Ne pierdem in derizoriu si cautam sa imparţim monstenirile care raman, dar uite ca in faţa lui Dumnezeu mergem doar noi, cu mainile goale!", a predicat parintele Calistrat pentru enoriasii sai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Sursa: facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si