Parintele Efrem Bandarica s-a apucat de dieta! Preotul de la Manastirea Dervent a dat jos 15 kilograme! “Fac si sport. Matanii si cate 60 de minute pe bicicleta” – Exclusiv!
Parintele Efrem Bandarica de la Manastirea Dervent, acolo unde este inmormantat Aurelian Preda, cantarea pana nu demult 120 de kilograme. Pentru ca nu se simtea foarte bine in pielea lui, preotul a decis sa se apuce de dieta, insa nu de capul lui, ci consultand un nutritionist.
Webeditor: Mihai Dragan Author: G.G. sâmbătă 09 decembrie 2017 , 10:00
Parintele Efrem Bandarica, bucatar desavarsit, el lansandu-si recent si cartea „Bucate Manstiresti din Cuhnia de la Dervent”, cantarea 120 de kilograme. In numai 8 luni, preotul a reusit sa scape de nici mai mult, nici mai putin de 15 kilograme. Acesta nu se simtea bine, asa ca a decis sa-si schimbe alimentatia, dar si sa faca sport.
Astfel, parintele Efrem a inceput sa caute antrenori de fitness si nutritionisti care sa-i ofere o mana de ajutor.
Si a gasit!
“Cercel Robert- Elite Trainer si Alexandru Valah- Master Trainer al Scolii de fitness m-au ajutat sa slabesc. Nutritionistul meu a slabit sanatos sute de oameni. Am avut 120 de kilograme si am dat jos 15, in opt luni. Este cel mai indicat sa slabesti in timp, e mult mai sanatos. Robert mi-a facut meniul pentru dieta mea in functie de programul meu de lucru.
Nu m-a afectat cu nimic aceasta dieta, nu mi-a incurcat cu nimic programul de manastire. Gatesc in continuare la manastire, dar asta nu ma face sa-mi fie greu sa tin dieta. Atunci cand vezi atatea preparate te ia cu greata… Pe langa aceasta dieta personalizata, fac si miscare. Mataniile care iti pun toti muschii in miscare si apoi zilnic la bicicleta fac cate 60 de minute.
Am o bicicleta pe care am primit-o cadou”, ne-a declarat parintele Efrem Bandarica.
Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 nuci
Gustare: mar verde
Pranz: 300 ml ciorba de legume+ 200 gr cartof copt in coaja cu salata de varza rosie
Gustare: o salata mica de rosii, ardei gras, castraveti
Cina: o salata rucola+ 150 gr vita fasii+ 40 gr nuci+ 5 rosii cherry+ lamaie
sau putin balsamic
Marti:
Mic dejun: 2 oua fierte+ un ardei gras rosu+ 1 castravete+ 100 gr mozzarella light
Gustare: mar
Pranz: Supa crema de linte cu o salata de mar, morcov, telina, dressing iaurt si lamaie
Gustare: o sticla chefir 330 ml
Cina: o salata cu 150 gr piept de curcan la gratar+ zucchini ras+ ciuperci+ morcov+ 15 masline Kalamata+ 1 lingura ulei de masline+ zeama de lamaie
Miercuri:
Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 nuci
Gustare: para
Pranz: 150 gr peste alb+ ½ farfurie de broccoli sau fasole verde la abur
Gustare: 10 migdale crude
Cina: Mix de frunze+ 100 gr naut fiert din conserva+ ardei rosu+ rosie medie+ castravete+ 150 gr piept de pui fiert taiat fasii
Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 linguri fulgi de ovaz simpli+ o mana afine
Gustare: mar
Pranz: 150 gr paste integrale cu sos bolognese
Gustare: o sticla de chefir
Cina: o salata baby spanac+ 100 gr ton in suc propriu+ legume crude+ lamaie
Vineri:
Mic dejun: Omleta din doua oua cu ardei gras si ciuperci tocate
Gustare: para
Pranz: supa crema de ciuperci, fara grasimi (unt, smantana)+ o farfurie de legume la gratar
Gustare: un pahar iart de baut 2% grasime
Cina: Mix de frunze+ 100 gr de somon afumat taiat fasii+ castravete+ ardei gras rosu+ 1 avocado+ zeama de lamaie
Sambata:
Mic dejun: o mana baby spanac+ 2 oua fierte+ 1 castravete
Gustare: un graph
Pranz: muschi slab de porc la cuptor cu fasole verde la abur
Gustare: 5 migdale crude
Cina: o supa/ciorba/salata alegere