Părintele Hrisostom Filipescu se află pe teritoriul unui stat al Uniunii Europene, se arată în comunicatul Poliţiei Neamţ, dar nu se preecizează care stat.

”IPJ Neamţ informează că astăzi, 14 noiembrie, în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamţ, bărbatul de 33 de ani (părintele Hrisostom Filipescu n. red.), din localitatea Ţibucani, a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, iar la solicitarea acestuia nu se poate comunica locaţia exactă în care se află", precizează poliţiştii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până astăzi, nimeni nu ştia nimic despre locul şi starea în care se află părintele Hrisostom Filipescu, egumenul Schitului „Sfânta Maria Magdalena“ din Ţibucani, judeţul Neamţ şi unul dintre cei mai apreciaţi monahi,  psiholog clinician la C.R.R.P.H. Păstrăveni şi doctorand în Neuroştiinţe.

În jurul dispariţiei sale misterioase s-au conturat numeroase ipoteze. Unii spuneau că ar fi fost răpit şi este ţinut sechestrat. Alţii, că ar suferi de anumite afecţiuni psihice. Ori că e plecat într-un tur al Europei. Majoritatea credincioşilor care veneau la el pentru îndrumare şi binecuvântare. Cu toţii, sunt îngrijoraţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si