Pomohaci este preot la Biserica din Mosuni
Cristian Pomohaci este cantaret de muzica populara si preot in activitate, fiind in aceeasi masura iubit si cotroversat de public, conducerea bisericii si autoritati ale statului. Printre „performantele” lui Pomohaci se numara si momentul in care a comentat, intr-o emisiune de televiziune, decolteul Biancai Dragusanu, lucru care i-a adus cateva luni de „relaxare” fortata la un schit, dictata de sefii sai ierarhici.
Este si cantaret de muzica populara

Recent, Cristian Pomohaci a fost acuzat ca s-a „imbogatit” din contractele cu statul.
In calitate de interpret, parintele Pomohaci a fost cap de afis cam la toate spectacolele care au avut loc in Baia Mare, in timpul mandatului primarului Catalin Chereches. Conform ziarmm.ro, Pomohaci a fost platit de la buget cu 50.736 lei pentru aparitiile din cadrul evenimnetlor „Anul Anotimpurilor Baimarene” (2014) sau „Iarna Baimareana”. Asta in conditiile in care, sustin jurnalisti maramureseni, PFA-ul parintelui este radiat inca din 2013.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci este din 1999 preot-paroh al bisericii din localitatea Mosuni, judetul Mures. In acest timp, el a continuat sa cante la diverse spectacole si a avut aparitii televizate la emisiuni folclorice.


Cristian Pomohaci a venit la Bucuresti pentru a lua parte la inmormantarea Ilenei Ciuculete. Cateva zile mai tarziu, el a postat pe contul lui de socializare imagini in care aparea alaturi de trupul neinsufletit al interpretei, iar acest lucru a dat nastere unui adevarat scandal. Ulterior, el a scos fotografiile de pe internet.
El a scos fotografiile la cateva zile dupa ce le-a publicat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si