Luiz Diaz a reușit să marcheze un gol important pentru echipa sa în meciul de campionat cu Lutton de duminică, obținând un egal nesperat pentru Liverpool, în minutul 95 al meciului din deplasare.

Cu toate că este supus unei presiuni uriașe după ce părinții i-au fost răpiți în urmă cu mai bine de o săptămână, Luis Diaz a avut o prestație excelentă în meci și a înscris singurul gol pentru Liverpool.

Citește și: Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev și se retrage definitiv din fotbal: ”Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină- o carieră fotbalistică, dragostea și viața”

În momentul în care a reușit să marcheze, Luis Diaz a ridicat tricoul pentru a se putea citi un mesaj emoționant adresat răpitorilor: "Eliberați-l pe tata!".

Atacantul columbian a implorat ca tatăl lui să fie eliberat, după ce rebelii columbieni au fost de acord să o lase liberă pe mama jucătorului. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luis Diaz, încurajat de Jurgen Klopp

Luis Diaz, încurajat de Jurgen Klopp

[Sursa foto: Daily Mail]

Grupul de gherilă spune că "își ține promisiunea"

Tatăl lui Luis Diaz, Luis Manuel Diaz, și mama sa, Cilenis Marulanda, au fost răpiți sâmbăta trecută cu pistolul la tâmplă de grupul de gherilă de stânga Ejercito de Liberacion Nacional (ELN). 

Perechea a fost răpită, potrivit rapoartelor din presa locală, din orașul Barrancas din La Guajira, Columbia, înainte ca teroriștii să fugă de la fața locului.

Gruparea de gherilă s-a angajat să „se țină de cuvânt” și să-l elibereze pe tatăl lui Luis Diaz cu o singură condiție.

Luptătorii de gherilă de la ELN spun că au înțeles angoasa familiei fotbalistului, în prima sa declarație oficială de când a promis lumii că a început procesul de eliberare a lui Luis Manuel Diaz.

Citește și: Părinții unui cunoscut fotbalist au fost răpiți în Columbia: ”Solicităm autorităților competente să acționeze cât mai repede”

Comunicatul oficial al "teroriștilor" acuză guvernul că complică lucrurile prin reacția militară din ultimele zile. Autoritățile columbiene au trimis sute de ofițeri de poliție și soldați din forțele de elită în mai multe zone din Munții Perija, lângă Barrancas, și în regiunea natală a lui Luis, La Guajira.

Părinții lui Luis Diaz

Părinții lui Luis Diaz

[Sursa foto: Twitter]

Grupul a insistat că are nevoie de „garanții de securitate” înainte de a-l elibera pe bărbatul de 58 de ani.

Declarația luptătorilor de gherilă pare să confirme speculațiile că teroriștii sunt îngrijorați pentru propria lor siguranță dacă îl predau pe tatăl lui Diaz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si