Zilele trecute, părinții Alexandrei Măceșanu au primit de la judecătorie o notificare în care li se cere să plătească suma de 25 de lei, de fiecare, pentru că au cerut strămutarea dosarului lui Gheorghe Dincă. În caz de neplată, părinții Alexandrei Măceșanu vor putea fi executați silit.

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi probleme de sănătate în pușcărie! Criminalului de la Caracal i s-a făcut rău în celulă? EXCLUSIV

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Asta este dreptatea! Mai este ceva de spus? Lacrimi, durere, umilinșă, revolt… Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii (…) Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pentru că au cerut mutarea judecării lui Dincă! În caz contrar, îi execută silit… No comment!”, este anunțul lui Alexandru Cumpănașu, care a făcut publică și notificarea venită pe numele lui Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Alexandru Cumpănașu și asociația care are grijă de câinii lui Dincă

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit cu Gheorghe Dincă în sala de judecată

Luna trecută, părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit, la una din înfățișările de la tribunal, cu răpitorul fiicei lor, Gheorghe Dincă.  După întâlnire, Tudorița și Ion Măceșanu au cerut magistraților ca dosarul să fie mutat de la Tribunalul din Olt.

Părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ca procesul în care este judecat Gheorghe Dincă să fie strămutat pe motiv că au ”suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judecă după cum i se va dicta”, nu după probele administrate în cauză.

Citeste si: În sfârșit, o veste MARE în familia Luizei Melencu! După o sarcină cu probleme, sora Luizei a născut un băiețel FOTO EXCLUSIV

Cererea a fost respinsă de către Curtea de Apel, pe motiv că ar fi nefondată. Mai mult, după ce au cerut strămutarea dosarului, părinții Alexandrei Măceșanu au primit o notificare în care li s-a transmis că au de plată câte 25 de lei, sumă reprezentând cheltuieli judiciare. În cazul în care nu trimit dovada plății acestei sume, cei doi vor fi executați silit, se arată în actul făcut public de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si