Close sidebar
Close sidebar

Parintii elevului care s-a sinucis vor test de paternitate! Cred ca fetita nascuta de profesoara este nepoata lor

Parintii elevului care s-a sinucis aruncandu-se in Bistrita, in urma unei discutii pe tema relatiei nepotrivite profesor-elev, au facut acuzatii halucinante. Mai exact, ei au afirmat ca profesoara a nascut de curand o fetita si cred ca este nepoata lor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, profesoara a dat nastere unei fetite, fapt pentru care parintii elevului, Ana si Ioan Sandulache, cred ca ar putea fi rodul relatiei nepotrivite.  Tocmai de aceea, ei au anuntat ca vor cere un test de paternitate. De asemenea, ei isi dorescdespagubiri de la fosta profesoara de 800 de milioane de lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Avocata profesoarei a cerut, initial, amanarea fara discutie a cauzei. Ulterior a depus o cerere prin care, invocand mediatizarea excesiva a clientei sale, a solicitat ca procesul sa fie judecat cu usile inchise. Ceea ce s-a si intamplat. 

La proces au fost in sala de judecata si parintii elevului, dar si preotul Iulian Marc, in calitate de sot al inculpatei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI