Aceștia spun că patroana magazinului o cunoștea bine pe fetiță, pentru că ea obișnuia să meargă foarte des la magazin.

"Doamna care a lovit-o era bună prietenă cu noi, fetiţa se ducea mai mereu la ea să-şi cumpere tot ce avea poftă. Aşa s-a întâmplat şi în acea zi. S-a dus, a insitat la sonerie, a văzut că nu i se deschide uşa şi a intrat în magazin.

S-a dus la raftul de pufuleţi şi chipsuri şi a luat de acolo ceva. Nu ştiu exact ce. Tot ce ştiu este că a venit acasă plină de sânge la cap. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi mi-a spus că 'm-a lovit doamna cu un borcan de tomate în frunte'", a declarat mama copilei în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Imediat, femeia s-a dus la magazin ca s-o întrebe pe patroană ce s-a întâmplat.  "Am fost la dânsa, am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că fetiţa a încercat să fure din magazin. Şi a început să facă scandal. După ce i-am spus că fata are o plagă de 3 centimetri, şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat. Fata era terminată. Speriată, plângea foarte tare. Era plină de sânge. I-a dat de două ori cu borcanul în cap, nu o singură dată",

a spus tatăl.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentanţii IPJ Călăraşi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte fapte de agresiune pe numele patroanei magazinului.

"La data de 19 martie 2019, am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă la 112, de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Ileana, cu privire la faptul că fiica sa, de 6 ani, a fost lovită cu un obiect contonedent în incinta unui magazin de o femeie de 64 de ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât victima, cât şi autoarea şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte fapte.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de caz, din unitatea de Parchet competentă. Pentru fapta comisă, autoarea riscă închisoare de la 3 luni la doi ani, sau amendă", a declarat comisar de politie Mihaela Ene, locţiilor al purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si