Close sidebar
Close sidebar

Părinții tinerei, care a murit în accidentul aviatic de la Giurgiu, sunt la perfuzii

Părinții Georgianei trec prin cea mai mare durere a vieții. Fiica lor și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic din județul Giurgiu, iar ei suferă un șoc și au ajuns la perfuzii.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Familia Popa suferă cumplit și se află sub supravegherea medicilor, asta după ce sâmbătă fiica lor de doar 28 de ani a murit în urma unui accident aviatic grav. Tânăra a primit un cadou de la iubitul ei și anume: un zbor cu aeronava de mici dimensiuni. La scurt timp după decolare, ea și pilotul s-au prăbușit și au fost găsiți carbonizați.

Citește si: VIDEO| Georgiana a primit cadou de la iubit "zborul morții". Detalii tulburătoare din tragedia aviatică de la Giurgiu

Georgiana era din Panciu și avea 28 de ani. Ea și iubitul său urmau să se căsătorească și aveau planuri mari de viitor. Din păcate, ea a murit sâmbătă alături de pilotul Valentin Anghel.

Familia Popa se află sub supraveghere medicală

Mama și tatăl Georgianei sunt în stare de șoc, iar de sâmbătă aceștia sunt supravegheați de medici și ținuți sub perfuzii. Cei doi primesc sedative pentru a putea să facă față durerii uriașe și a pierderii de nedescris pe care o au de trăit.

Citește si: VIDEO| Avion ușor prăbușit în lacul Colibița. Momentul impactului a fost filmat

„Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii. Dimineaţă când am ajuns erau întinși în pat, sub perfuzii, să poată facă faţă situației", a declarat o verișoară a tinerei pentru observatornews.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Familia, rudele, prietenii și cei apropiați sunt acum împietriți de vestea tragică și se pregătesc să o conducă pe fată pe ultimul său drum. Iubitul tinerei, Florin, e de asemenea devastat, mai ales că el a fost cel care i-a oferit acest cadou, ultimul dar din viața Georgianei.

Georgiana, alături de iubitul său.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: Panică într-un avion, după ce un motor a explodat în zbor

Partenerul fetei și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una alături de Georgiana. Mesajele sunt unele pe măsură. El îi mulțumește pentru clipele petrecute în doi și nu-i vine să creadă că a pierdut-o așa devreme.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Florin a mărturisit pe rețelele de socializare că și-ar fi dorit ca el să urce în clipa aceea în avion și ar fi zâmbit dacă ar fi știut că el va muri, dar partenera sa de viață trăiește.

Citește si: "Așteptam să jucăm la nunta voastră!". Mesajul sfâșietor primit de iubitul tinerei de 28 de ani care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu

„Îți mulțumesc pentru infinitele momente de bucurie, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine. Te iubesc și sper măcar ție să îți fie bine. Știi că aș fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbit înainte de impact, împăcat că sunt eu și că nu mai urmezi tu", a scris iubitul Georgianei pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI