Se poate spune că părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Mama şi tatăl designerului decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, deţin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng, în zona Voineasa.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Construcţia are 23 de camere  

Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională. Părinţii lui Răzvan Ciobanu, care au grijă de pensiune de peste 15 ani, au dat un anunţ laconic, în noiembrie 2018, la rubrica de „Locuri de muncă”, lăsînd telefonul de contact al pensiunii: „Cuplu pentru pensiune Voineasa”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Vor să o lase în administrarea unui cuplu mai tânăr

Se poate scrie că părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei. Din anunţ se poate înţelege că familia Ciobanu doreşte să lase pensiunea în grija unui cuplu mai tânăr, care să administreze afacerea, aceştia având de gând să se retragă la Bucureşti, acolo unde deţin o casă.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că firma prin care pensiunea îşi derula activitatea a provocat o gaură financiară de aproape 60.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si