La un an de la tragedia din stațiunea 2 Mai, în care Roberta și Sebi și-au pierdut viața, avocatul lui Vlad Pascu face declarații năucitoare. Acesta a declarat că victimele lui Vlad Pascu ar fi fost în stare de ebrietate la momentul tragediei.

„În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool în sânge și în urină, cantități destul de mari în sensul de 0,7 spre 1 la mie.

Cred că acest element pe care îl regăsim în raportul de necropsie, care este probă în dosarul penal, ar trebui analizat strict ca circumstanță de comitere a infracțiunii, cum ne spune de altfel textul legal pe care îl invocăm la momentul înlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu”, a declarat avocatul.

Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt în stare de șoc după declarațiile avocatului. În timp ce apărătorul lui Vlad Pascu susține că Roberta și Sebi ar fi fost băuți în noaptea în care au fost uciși, rezultatele necropsiei susțin alt adevăr.

Citește și: Părinții tinerilor uciși la 2 Mai, prima rază de speranță după luni întregi de proces! Ce au spus după ce au aflat că Ancuța Popoviciu nu va mai judeca dosarul Vlad Pascu: „Mi s-a arătat că Dumnezeu există”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Victime Vlad Pascu

[Sursa foto: Rețele sociale]

În ce stare se aflau Roberta și Sebi în noaptea în care au fost uciși

Avocatul Adrian Cuculis, care îi reprezintă în instanță pe victimele lui Vlad Pascu, a explicat rezultatele necropsiei, după acuzațiile aduse.

Potrivit rezultatelor necropsiei, Dragomir Roberta s-ar fi aflat sub influența substanțelor alcoolice. Situația este diferită în cazul lui Olariu Sebastian, care nu avea deloc alcool în sânge.

Adrian Cuculis a declarat că argumentul susținut de avocatul lui Vlad Pascu, că victimele s-ar fi aflat sub influența alcoolului, nu schimbă gravitatea faptelor. Roberta și Sebi au fost uciși în timp ce se aflau în zona pietonală, pe terasamentul drumului, de un șofer aflat sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Citește și: Vlad Pascu, dezvăluiri șocante în sala de judecată. Cine i-ar fi furnizat, de fapt, substanțele interzise: "A venit acasă la mine să-mi aducă"

Vlad Pascu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

„Cu privire la numita Roberta Dragomir, necropsia relevă faptul că această avea o alcoolemie în sânge de 0.78g la mie, ceea ce din punct de vedere al codului rutier, reprezintă pragul de contravenţie şi nu de infracţiune. Leguitorul a stabilit că o persoană cu o imbibaţie alcoolică de sub 0.80g la mie este cel mult pasibilă de amendă contravenţională. În ceea ce îl priveşte pe Olariu Sebastian, acesta NU avea alcool în sânge DELOC.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Faptul că Vlad Pascu, sub multipla influenţă a drogurilor şi conducând cu viteză, a gonit spre ei şi i-a omorât pe cei doi, iar acum apărarea încearcă culpabilizarea victimelor nu arată nimic altceva decât un cinism exagerat şi lipsa totală de empatie, de înţelegere a unor probe şi în conformitate cu Decizia de interpretate a ICCJ cu numărul 12/2016 referitoare la culpă în întinderea prejudiciului.

Afirmaţiile absolut denigratoare la memoria victimelor şi la demnitatea supravieţuitorilor, făcute de către apărarea lui Vlad Pascu, sunt vădit contrazise şi de raportul de expertiză efecutat în cauză cu privire la dinamică accidentului unde se arată culpă lui Vlad Pascu în producerea accidentului”, a trasmis Adrian Cuculis, într-un comunicat, potrivit observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si