Părinții olimpicei în vârstă de 16 ani care și-a găsit sfârșitul în casa unui tânăr de 19 ani din Neamț sunt revoltați! Aceștia cer o nouă expertiză în cazul Sharei, deoarece nu înțeleg de unde proveneau leziunile de pe corpul fetei lor.

Așadar, medicii se vor uita din nou la probele recoltate, la fotografiile realizate și vor încerca să dea din nou un verdict.

Care este cauza morții Sharei?

Pe data de 24 ianuarie, raportul final de la Serviciul Județean de Medicină Legală Vrancea a arătat adevăratul motiv pentru care tânăra a încetat din viață, chiar în locuința lui Matteo. Așadar, fata nu ar fi murit din cauza raporturilor sexuale cu acest individ cunoscut pe internet, ci din cauza drogurilor de mare risc pe care aceasta le-a consumat în seara respectivă. În urma administrării lor, Shara a făcut stop cardiorespirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Părinţii tinerei au depus și o plângere la Direcția Națională Anti-Corupție împotriva polițiștilor care au intervenit în acea noapte, deoarece nu au fost mulțumiți de cum au tratat cazul.

Expertiza caz Shara

Ea este Shara.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O mamă va plăti cu ani grei de închisoare pentru crimele comise de fiul ei de 15 ani. Caz fără precedent

Matteo este liber, în timp ce familia tinerei vrea să facă dreptate în acest caz

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni, 30 spre 31 iulie 2023, atunci când Shara Ionăşchiţă, a plecat singură cu trenul din București.

Ea le-a spus părinților că merge la olimpiadă cu o prietenă, însă în cele din urmă a ajuns în casa tânărului din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce a vorbit cu acesta pe reţelele de socializare. Acasă era și  mama băiatului, care a fost alertată de băiat în momentul în care fetei i s-a făcut rău.

Expertiză caz Shara

Oamenii legii în apartamentul lui Matteo, în Neamț.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Eroare în dosarul Ferma Dacilor! Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu, alături de doi martori cheie

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Curtea de Apel Bacău a decis ca Matteo Gabor să fie eliberat din închisoare pe data de 29 decembrie 2023 și arestat la domiciliu. Și ceilalți doi indivizi, Alexandru Gabriel Mihuț și David Andrei Pascal, arestaţi în acest caz au fost plasaţi tot în detenţie la domiciliu din luna noiembrie.  

”De precizat că dintre toți cei care au fost arestați în cauză, niciunul nu se mai află în arest preventiv și nici la domiciliu, având în vedere trecerea celor 180 de zile de arest, iar codul de procedură nu permite o durată mai mare până la trimiterea în judecată”, a precizat Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si