Micuța Indi Gregory are doar șapte luni și suferă de o afecțiune extrem de gravă care îi împiedică creierul să se dezvolte și să funcționeze corespunzător.

Fetița se află pe aparate care îi susțin viața, iar părinții se luptă în instanță pentru a nu fi deconectată, ca urmare a lipsei de speranță din partea medicilor.

Citește și: FOTO/VIDEO- Cursa mortală a prieteniei. Cine este Sandra, fata decedată în accidentul din Dolj?

Părinții fetiței care suferă de aceeași boală ca și un alt copil britanic, Charlie Gard, care a trecut prin același calvar în 2016-2017 au pierdut apelul în instanță și nu își mai pot menține fetița pe suport de viață.

Părinții sunt deciși să înainteze cazul lor la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strassbourg, informează The Sun.

Speranțe ucise pentru părinții micuței Indi Gregory 

Un judecător de la Înalta Curte de justiție de la Londra a decis că medicii ar putea limita în mod legal tratamentul pe care îl oferă fetiței Indi Gregory- împotriva dorinței părinților ei, Dean Gregory și Claire Staniforth.

Părinții micuței Indi, care au peste 30 de ani și sunt din Ilkeston, Derbyshire, au contestat decizia judecătorului Peel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din nefericire pentru ei, doi judecători de la Curtea de Apel au respins contestația părinților. Aceștia au luat în considerare argumentele la o ședință de la Curtea londoneză de Apel, luni 23 octombrie.

Ei au concluzionat că părinții lui Indi nu au nicio „perspectivă reală” de a câștiga un recurs și de a oferi copilului lor un viitor.

Avocații care reprezintă cuplul spun că acum își propun să ducă cazul la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, Franța.

Părinții fetiței Indi au pierdut recursul 

[Sursa foto: The Sun]

Ce este boala de care suferă Indi Gregory

„A fost o călătorie devastatoare prin sistemul judiciar, pe care niciun părinte nu ar trebui să o facă față”, a spus tatăl fetiței după decizia de ieri a curții de apel.

Părinții lui Indi contestă modul în care judecătorii au analizat „profunzimea anchetei”.

„Indi se luptă să trăiască, sistemul a renunțat la ea, dar refuzăm să-i permitem să fie băgată sub covor. Vom continua să luptăm pentru Indi atâta timp cât este nevoie – ea merită această șansă”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Boala de care suferă micuța este un sindrom mitocondrial și reprezintă tulburări pe termen lung, genetice, adesea moștenite, care limitează viața fără să existe vreun tratament în prezent. 

Indi Gregory si mama ei

[Sursa foto: The Sun]

Mușchii nu mai funcționează corespunzător din cauza lipsei de energie, în timp ce efectul asupra creierului duce la o lipsă de creștere a creierului, imposibilitate de a respira și convulsii. 

Mitocondriile există în aproape fiecare celulă a corpului uman și creează 90% din energia de care aveți nevoie pentru a menține viața și a susține funcția organelor.

Când aceste "centrale electrice" ale corpului nu funcționează corect, ele nu produc suficientă energie pentru celulele corpului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si