Close sidebar
Close sidebar

Paris Ritz, hotelul in care Printesa Diana si-a petrecut ultimele ore din viata, a fost renovat. Cum arata dupa investia de 110 milioane de lire

Hotelul detinut de miliardarul egiptean Mohamed Al Fayed, in Paris, a fost renovat. Cladirea trebuia sa fie gata pana in luna martie a acestui an, dar lucrarile au fost intarziate de un incendiu care a afectat o parte din constructie, in luna ianuarie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Mohamed Al Fayed a investit suma de 110 de milioane de lire in hotel. Acesta are acum 142 de camere, spre deosebire de 159 cat avea in trecut, iar lucrarile de reabilitare si renovare au dura 4 ani.

In Paris Rits, Printesa Diana si-a petrecut ultimele ore ale vietii sale, impreuna cu iubitul ei de atunci, Dodi Al Fayed, care era fiul miliardarului Mohamed Al Fayed.

Hotelul este situat in celebra piata Place Vendome si urmeaza sa fie deschis in curand, de indata ce toate finisarile vor si gata.


Hotelul a fost construit de antreprenorul elvetian Cesar Ritz in 1898 si a cazat de-a lungul timpului nume celebre precum Charlie Chaplin, Coco Chanel si Ernest Hemingway.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Vezi aici mai multe imagini

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI