Close sidebar
Close sidebar

Parlamentarii au primit darul cel mare la nunți și botezuri. De ce sume s-au putut bucura aceștia

Parlamentarii s-au putut bucura de sume uriașe primite la nunți sau botezuri. Ionuț Stroe, deputatul PNL a adunat daruri de nuntă în valoare de aproximativ un sfert de milion de euro. Nici deputatul PSD Constantin Bîrcă nu se lasă mai prejos. Parlamentarul a bătut recordul la încasările la un botez în ultimul an, cu o sumă de 71.800 de euro.

Maria Stiuca,

Parlamentarii au primit darul cel mare la nunți și botezuri

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La nunta sa din mai, a anului trecut, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe a strâns o mică avere din darul de nuntă. Acesta a organizat petrecerea într-un hotel de lux din Caransebeș. Potrivit declarației sale de avere, depusă zilele trecute, liberalul ar fi câștigat aproximativ 246 de mii de euro, potrivit digi24.ro.

Nunți de lux ale parlamentarilor. Mici averi strânse din darurile de la petreceri

Deputatul Adrian Miroslav Merka a avut, de asemenea, nunta anul trecut. Împreună cu soția sa, au ales ca la cununia civilă să poarte haine tradiționale slovace, cu alai de căruțe și port popular.

Din declarația de avere depusă de Adrian Merka  zilele trecute, reiese că darul de nuntă ar fi fost de 230 de mii de euro.

Citește și: VIDEO- Polițiștii au descins la mai multe persoane bănuite de fraudă informatică

O altă nuntă fastuoasă a fost cea a viceliderului PNL, Florin Claudiu Roman. Potrivit declarației de avere depusă de liberal, darurile de la nunta sa au fost de 137 de mii de euro.

Citește și: Președintele SRI demisionează. Eduard Hellvig: "Nu există niciun raţionament să continui să ocup această funcţie"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Politicienii doresc existența DNA pentru păduri. USR depune din nou proiectul DIIM spre aprobare

Botezuri cu fast și daruri semnificative în Parlament

Gheorghe Șoldan, deputat PSD, s-a căsătorit vara trecută, iar, potrivit declarației de avere a acestuia, darurile de nuntă au însumat 130 de mii de euro.

Citește și: VIDEO- Flexibilitate pentru părinți: Angajații cu copii mici, până la 8 ani, pot lucra de acasă 4 zile pe lună. Legea a fost votată de Camera Deputaților

Și Sabin Sărmaș, deputat PNL s-a căsătorit, iar darurile de nuntă, potrivit ultimei sale declarații de avere, s-au ridicat la aproximativ 100 de mii de euro.

Citește și: VIDEO- Amendă masivă în proiectul OUG: Comercianții care nu reduc prețul alimentelor de bază se confruntă cu sancțiuni drastice

În ceea ce privește botezurile, cinci deputați și-au creștinat copiii în ultimul an. Constantin Bîrcă, deputat PSD, deține recordul încasărilor la un botez în ultimul an. Potrivit declarației sale de avere și a soției, cei doi au primit sume de 285.000 lei și 14.480 euro.

Citește și: Acțiune DIICOT: 36 de percheziții împotriva unei grupări de trafic de migranți și droguri. Migranții erau transportați în Austria, iar drogurile urmau să ajungă la festivalurile din Constanța și Cluj

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI