Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

"Pe mine, recunosc, ma pasioneaza tehnologia spatiala si misterele lumii de dincolo de nori si stiu ca sunt foarte multi ca mine. Pentru voi, dragilor, pregatesc sâmbata o surpriza inedita. Ramâneti pe orbita!"

sursa: facebook

Nu stiu cat putem ramane pe orbita, ca ne-a cam orbit sejurul deputatului... Oare ce-o fi cautat acolo in luna aprilie impreuna cu colegul sau Daniel Oajdea. Tineti-va bine, temerarii nostri parlamentari participau la e lansarea satelitului Sentinel in cadrul programul Copernicus. Cat ne-a costat pe noi, contribuabilii, delegatia in America de Sud? 3000 de euro pentru 5 zile de deplasare, pomana curata.


Sa nu credeti ca numai parlamentarii amintiti se plimba pe orbita... In cinci luni, deputatii au facut ceva vizite externe. China, Africa de sud, Arabia Saudita, America sunt... doar cateva din destinatiile preferate de alesii nostri.


Deputatul Mircea Lubanovici nu e interesat de cucerirea cosmosului, are inclinatii spirituale, asa ca l-a vizitat si pe Papa Francisc.

Cele mai multe deplasari le-a facut, insa, in America, doar este deputatul  diasporei. Nota tot de la buget a fost platita.  Doua delegatii de opt zile in SUA, si din punga camerei deputatilor au disparut nu mai putin de 15 mii de euro.


4 deputati din comisia de politica externa au fost plecat in luna aprilie in indepartata China! Cele 5 zile si jumatate petrecute la umbra marelui zid au costat bugetul camerei peste 20 de mii de euro.
Si nici macar o poza n-am văzut de acolo...

MARIA GRECEA: "Am facut parte din delegatia care s-a deplasta la oslo pentru a sustine cazul bodnariu"

Este poate singura deplasare externa in care alesii nostri au incercat sa faca ceva pentru romanii din afara granitelor. Cei 8000 de euro cheltuiti de 4 alesi in trei zile in Norvegia par ca nu s-au dus pe apa sambetei. Macar familia Bodnariu si-a primit copiii inapoi dupa insistentele autoritatilor romane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si