Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Luni ora 16:00. Sedinta de plen. Sala este aproape goala. Desi pe hartie scrie ca peste 160 de alesi sunt la munca. Ca si cand ar fi a 4 zi de weekend!

Inghesuialaeste in alta parte. La casierie, unde se impart sumele forfetare pentru lunile iulie si august, cand parlamentarii sunt in vacanta. Sumele nu sunt deloc mici: 18000 de lei primeste un ales pentru cheltuielile cu biroul parlamentar. Am suprins si noi momentul. Evident, deputatii s-au simtit jenati si au inchis usa casieriei, uitand ca aceasta nu se deschide decat cu cartela!

"Au inchis, s-a suparat un deputat ca am filmat coada! Aaaa. Am crezut ca am gresit usa!"

Daca la casierie e coada...la capitolul munca la program, parlamentarii nostri uimesc pe toata lumea. Lunea este zi scurta. Atat de scurta incat se munceste de la orele 15 pana la orele 18.
Dar pentru unii si acest program e greu de respectat.

"Presupun ca tot omul, la ora 9 dimineata. Gresit! De la ora 2-3! Cum vi se pare ca un parlamentar sa vina luni dupa amiaza si nici atunci sa nu se inghesuie? Nu ma provocati, va rog eu mult de tot!"

"La ce ora credeti ca incepe munca la parlament? 12? la 15.
ooo!"


"O nota din partea  domnului Bucian privind absentele nemotivate, 12 colegi, absentele intre 1 si 14 domnul Almajan Marin"

"Ei vin cand doresc dansii nu cand ar trebui..daca nici la programul ala nu vin ce sa mai zicem?"

Cand este insa vorba de plecari in strainataturi, parlamentarii nu zic niciodata nu!

"4 colegi pleaca la Viena, domnul Paslaru participa la cionferinta parlamentara privind utilizarea mass media, la Berlin.La Rabat, domnul Iordache si dl Urcan..La Beijing si Sanghai, in perioada 25-29 iulia acolo pleaca dna Gorghiu"

Nu la fel de gol a fost Parlamentul saptamana trecuta cand alesii s-au inghesuit sa voteze pensii speciale pentru primari si sa-si salveze colegii de la conflictul de interese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si