Close sidebar
Close sidebar

Parlamentarii PSD isi pun o tara intreaga in cap! Un nou proiect de lege scandalos, pus la cale de alesii poporului!

Un proiect de lege, ce seamana izbitor cu Ordonanta 13, e pe cale sa declanseze un nou val urias de proteste. Parlamentarii PSD au de gand sa modifice pragul pentru abuz in serviciu ca sa-i spele de pacate pe toti cei care nu au produs un prejudiciu mai mari de 200 de mii de euro. Totodata, alesii vor ca cei condamnati la inchisoare pana la trei ani sa execute pedeapsa... acasa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

39 de parlamentari social democrati, in frunte cu deputatul Catalin Radulescu, au semnat proiectul de lege, parca tras la indigo dupa controversata ordonanta 13, care a scos sute de mii de romani in strada. Actul prevede ca abuzul in serviciu sa nu mai fie considerat infractiune daca paguba nu depaseste 200 de mii de euro. ca sa va faceti o idee, in ordonanta 13 a fostului ministru Florin Iordache, pragul era de 200 de mii de lei.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Mai mult, proiectul parlamentarilor puterii vrea sa modifice mai multe articole din Codul Penal, astfel incat limitele pedepselor pentru luare de mita si trafic de influenta sa fie reduse, iar cei condamnati la mai putin de 3 ani de inchisoare sa execute pedeapsa la domiciliu.

Tot la domiciliu ar urma sa isi ispaseasca pedepsele si cei cu varsta peste 60 de ani sau cu boli grave sau incurabile.

Scopul acestor masuri, spun initiatorii, ar fi reeducarea si recuperarea prejudiciilor.

Nici denuntul nu ar mai fi ce este in prezent. Acesta ar urma sa fie valabil numai daca este facut la 6 luni de la data la care denuntatorul a aflat despre faptele respective.
Noile propuneri vin in plin scandal legat de legile justitiei si dupa o gramada de avertismente transmise parlamentarilor de catre autoritatile europene, in care li se care sa nu afecteze lupta impotriva coruptiei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI