Close sidebar
Close sidebar

Parlamentarii PSD vor ca ratele pentru locuintele politistilor si militarilor sa fie platite de catre stat!

Doisprezece senatori si deputati PSD au depus o propunere legislativa prin care anumiti politisti si militari ar putea beneficia de bani de la stat pentru a-si plati ratele la casa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Propunerea legislativa a fost depusa la Camera Deputatilor si urmeaza sa intre la vot in curand, fiind avizata favorabil de catre Consiliul Legislativ din Camera Deputatilor.

La ora actuala, politistii si militarii primesc deja de o suma de bani lunara pentru chirie, insa parlamentarii considera ca nu este destul.

Iata cum motiveaza parlamentarii PSD propunerea legislativa:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Institutiile din domeniul securitatii nationale sunt de o importanta deosebita pentru mentinerea si restabilirea echilibrului, ordiniii si sigurantei societatii si respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti (…) Un just echilibru intre drepturile si obligatiile acestor cadre nu este doar dezirabil ci se impune deoarece recompensarea acestui personal proportional cu rolul si locul pe care il ocupa in societate reprezinta o garantie pentru respectarea de catre aceste cadre a obligatiilor care le incumba”.

 

Sursa: Greatnews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI