"Cu 306 voturi pentru si o abtinere, propunerea a fost adoptata"

Niciun cuvintel la tribuna, dar toate mainile sunt ridicate cand vine vorba de vot. Ca doar e in joc chiar soarta lor, a parlamentarilor care si-au angajat sotiile, fii si fiicele pe la cabinetele parlamentare. Odata legea votata se pun la adapost de bratul lung al legii care ar putea sa ii condamne pentru conflict de interese.

Cat despre moralitate...


"Din punct de vedere moral? nu stiu putem interpreta ca legea interzicea dreptul la munca..plus ca salariile care s-au dat, cel putin in cazul meu au fost intre 300 si 500 de lei"

Practic prin legea adoptata, parlamentarii si-au asigurat linistea. Alesii care si-au angajat rudele in cabinete parlamentare inainte de 2013 nu vor mai fi sanctionati. 53 de senatori si deputati se afla pe lista rusinii data de Agentia Nationala de integritate.

"Era nevoie, era nevoie ca parlamentul sa faca aceasta modificare pt ca sunt in casa democratiei"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


MARIAN NEACSU: "Aceasta lege de interpretare nu influenteaza situatia mea juridica. Cei care au primit condamnare definitiva, toti raman cu acea condamnare? da! d-voastra veti putea candida? nu, nu voi putea candida!"

Deputatul PSD, Marian Neacsu si-a angajat fiica in perioada 2009-2012 la cabinetul parlamentar, iar Inalta Curte l-a condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si