Parlamentul a dezbătut şi a aprobat joi, solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Citeste si: Date oficiale. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în România a ajuns la 277

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a spus că au fost făcute mai multe recomandări şi propuneri care vor fi transmise după acest vot Preşedinţiei şi Guvernului.

El recomandă Executivului să preia o parte din aceste solicitări, care vor ajuta la gestionarea crizei declanşate de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Noul coronavirus nu a fost creat în laborator, arată un nou studiu

Parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota. În unanimitate, senatorii şi deputaţii au aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă.

Citeste si: Un restaurant din București oferă un ajutor uriaș medicilor, în plină pandemie de coronavirus: „Eroii noștri vor avea masa asigurată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si