Aceste branzeturi delicioase, facute dupa retete italienesti, sunt opera Adrianei Formenti.

Desi nascuta si crescuta in Italia, femeia simte romaneste. Magia gustului are loc intr-o casa din satul Sarbova, unde Adriana face din lapte de Banat mult ravnitele branzeturi italienesti.

Citeste si: Târg de job-uri: IT-ul pune la bataie cele mai mari salarii din economie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Brânza Sârbova, Tondello clasic sau cu mirodenii si nuci sunt cateva din cele douasprazece sortimente de branza care se prepara in Banat.

Fiecare bucata se pune la maturat cel putin o luna. Delicatesele se servesc cu garnituri....fireste, tot italienesti.

Branza italieneasca se vinde acum la doua bistro-uri din Timisoara, unde se fac saptamanal targuri si expozitii.

Un kilogram de branza cu arome sau cu mirodenii se vinde cu 50 de lei. Branza clasica, in schimb, poate ajunge si la 100 de lei pe kilogram, in functie de perioada petrecuta la maturat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si