Close sidebar
Close sidebar

Partenerul lui Dan Condrea, executat de SIF Oltenia pentru furt de actiuni! Miron Panaitescu a dat un tun in 1999, pe vremea cand era un student genial

Miron Panaitescu, administratorul Hexi Pharma, a pierdut anul trecut un apartament, din cauza unei datorii de peste 600.000 de lei la SIF Oltenia.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Miron Panaitescu, prietenul lui Dan Condrea, a fost pus luna aceasta sub acuzare in dosarul HexiPharma, alaturi de Uliana Ochinciuc (a doua sotie a lui Condrea) si fratele acesteia. Ei sunt acuzati de spalare de bani, mai precis ca ar fi prejudiciat statul roman cu peste 1,7 milioane euro prin in perioada 2008-2016.

Panaitescu este insa un personaj plin de surprize. Aflat dupa gratii, pentru omor din culpa (a adormit la volan si a facut accident, iar sotia lui si-a pierdut viata), barbatul a primit vestea ca executorii judectoresti i-au luat apartamentul in care locuia, in apropierea Gradinii Botanice din Bucuresti.

Miron Panaitescu trebuie sa plateasca in solidar cu Dan Octavian Goga si Marius Claudiu Negrutiu suma de 603.516 lei, dupa ce instanta a dovedit ca cei trei au furat actiuni din acest fond de investitii.

Panaitescu apare in raportul AGA al SIF Oltenia pe anul 2015

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform raportului AGA a SIF Muntenia, pe data de 27.05.2015, a fost organizata o licitatie, iar imobilul lui Panaitescu a fost adjudecat pentru suma de 185.000 lei.

Dosarul lui Panaitescu dureaza din 2000, cand acesta a fost judecat pentru ca a devalizat trei fonduri de investitii.

Pe 29 iunie 1999, circa 900.000 de actiuni Asirom au disparut pur si simplu prin intermediul unui broker din Timisoara. Creierul actiunii ar fi fost Panaitescu, un student genial care a intrat in sistemul de tranzactionare „ca-n branza”.

Nici acum, SIF Oltenia nu a recuperat in totalitate paguba produsa de Panaitescu in 1999 la Asirom.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI