Incidentul s-a petrecut la data de 29 ianuarie, ora 16.18, atunci când Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin apel 112, de către personalul unui spital din municipiul București, cu privire la faptul că bărbatul a fost împușcat în timp ce era la vânătoare. 

Bărbatul ar fi fost împușcat din greșeală de colegul său de vânătoare

Conform primelor informații, polițiștii au constatat faptul că evenimentul ar fi avut loc în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, iar bărbatul a participat la o partidă de vânătoare legal organizată, împreună cu alți doi bărbați.

Citește și: Un interlop celebru a murit, într-un spital din Capitală, după ce a fost adus cu elicopterul

În urma verificărilor efectuate, s-a ajuns la concluzia că cei trei bărbați erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și membri vânători cu drepturi depline.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, activitatea de vânătoare s-ar fi desfășurat în baza unei autorizații colective, la speciile fazan și vulpe. În urma activității, bărbatul de 36 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, ar fi fost rănit de alicele unui foc executat de către un alt bărbat, din localitatea Suseni, județul Giurgiu, care participa și la vânătoare.

Citește și: Șocant: O tânără și-a căutat pe Instagram o sosie și a ucis-o, pentru a-și înscena moartea

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si