-Erau in standuri si asteptau vanatul. Si cum s-a intamplat? Nu stiu, numai cel care a tras stie.

50 vanatori, din tot judetul s-au pregatit pentru deschiderea sezonului de mistreti. Nenorocirea s-a petrecut la doar 2 ore de a inceperea vanatorii.

- Amandoi sunt vanatori vechi de 15-20 de ani.

Nu poate sa fie vorba de o descarcare accidentala? Nu, nu. Eu am fost acolo la 2 standuri, am auzit urlete. Urelete de la cel care a efectuat focul de arma era in stare de soc

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Impuscatura i-a fost fatala barbatului. Glontul l-a minerit in zona toracelui.

-Se pare ca s-a miscat in stand, celalat a vazut o miscare si a efectuat un foc de arma si in urma focului de arma l-a nimerit in piept.
 

Victima este un om de afaceri din zona, detine o importanta firma de constructii si mai multe fonduri de vanatoare. Fiul sau este si el vanator. Si  cel care l-a impuscat pe barbat avea experienta. Este angajat in cadrul jandarmeriei Maramures si vaneaza de zeci de ani.

Politistii dar si Parchetul Militar au dechis o ancheta in acest caz. Barbatul este acum acuzat de ucidere din culpa si va fi judecat de Tribunalul Militar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si