Un scandal de agresiune sexuală a lovit partidul AUR. O minoră de 17 ani, din județul Ialomița, susține că a fost violată de doi membrii ai partidului, în timp ce se afla la Școala de vară de la Neptun-Olimp, organizată de AUR.

Partidul AUR neagă acuzațiile aduse de minoră și de familia acesteia.

 O minoră susține că a fost violată de doi membri AUR, la Școala de vară

O minoră susține că a fost violată de doi membri AUR, la Școala de vară

[Sursa foto: Facebook- George Simion]

Școala de vară nu a avut un final fericit

O minoră de 17 ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița a participat la Școala de vară de la Neptun-Olimp, desfășurată pe o perioadă de mai multe zile. Minora susține că, în timpul școlii de vară, a fost victima unei agresiuni sexuale din partea unor membri AUR.

Situația minorei a fost raportată de familia acesteia. Părinții fetei au sunat la 112, în timp ce fata se afla la Școala de vară, pentru că nu răspunde la telefon.

Autoritățile s-au prezentat la hotelul unde se afla minora, dar au găsit-o pe fată într-o stare de ebrietate. Minora a recunoscut că a consumat alcool, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști nu a fost identificat nimic suspect.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin. Minora nu prezenta urme vizibile de violență și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal.

În prezența polițiștilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoștință faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni", a declarat IPJ Constanța.

Incidentul s-ar fi petrecut la Școala de vară de la Neptun-Olimp, organizată chiar de partid. Atât minora, cât și membrii AUR sunt din județul Ialomița.

Incidentul s-ar fi petrecut la Școala de vară de la Neptun-Olimp, organizată chiar de partid. Atât minora, cât și membrii AUR sunt din județul Ialomița.

[Sursa foto: Facebook- AUR]

În dimineața zilei următoare, minora a fost trimisă acasă de organizatori, alături de doi însoțitori care au predat-o părinților. La fel ca toți ceilalți participanți minori, tânăra a venit la Școala de vară cu acordul părinților.

Minora a ajuns la UPU

La sosirea la domiciliu, minoara a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, fapt pentru care s-a prezentat cu părinții la UPU și ulterior au sesizat poliția. Minorei i-au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice, dar și un test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ în acest caz.

În prezent, sub schimbarea stării minorei, cercetările continuă în stațiunea Neptun-Olimp.

"La data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța. Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14- 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp.

Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol", a transmis IPJ Ialomița.

AUR neagă acuzațiile minorei

Evenimentul s-a produs pe teritoriul stațiunii Neptun-Olimp, din județul Constanța, într-o camera a hotelului, unde se desfășura școala de vară a organizației de tineret a Partidului AUR. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Membrii AUR, implicați în scandalul de agresiune sexuală, neagă acuzațiile aduse.

Alianța pentru Unirea Românilor a pus la dispoziția poliției listele de participanți și imaginile video înregistrate pe camerele hotelului. 

Citește și: Marcel Ciolacu, reacții dure la adresa Austriei: ,,Noi o să ne descurcăm în interiorul Schengen-ului fără probleme"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si