S-a aflat că partidul lui Gabriel Oprea este executat silit. Partidul condus de fostul ministru de Interne, proaspăt revenit pe scena politică după problemele cu Justiţia, este urmărit prin instanţe de o firmă care se ocupă cu materiale promoţionale. UNPR, a cărui relansare în forţă a fost anunţată, sâmbătă, la Borşa, judeţul Maramureş, încearcă să scape de o executare silită, după ce, la sfârşitul anului trecut, a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa judiciară de timbru.

( vezi cum arăta Gabriel Oprea la 35 de ani)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac! Oprea jr se reface la munte după ce Daniela Crudu l-a părăsit! FOTO

Partidul lui Gabriel Oprea este executat silit. Nu există informaţii cu privire la cuantumul datoriei  

“Uniunea Naţională pentru Progresul României, condusă de fostul ministru al Apărării şi al Internelor, în perioada guvernelor USL şi Ponta, Gabriel Oprea, se află în procedură de executare silită în cadrul mai multor procese în instanţă.

Într-unul dintre acestea, o companie care activează în domeniul materialelor promoţionale personalizate, SC Teropeum SRL, a solicitat şi obţinut, anul trecut, la Judecătoria Sectorului 1, executarea silită a UNPR, însă partidul lui Gabriel Oprea a făcut  contestaţie la executare. Nu există informaţii cu privire la cuantumul datoriei pe care UNPR o are la societatea în cauză şi nici în ce constau serviciile care au generat acest litigiu comercial”, a dezvăluit Jurnalul naţional.

Partidul lui Gabriel Oprea este executat silit. Magistraţii au anulat contestaţia la executare

De curând, partidul lui Gabriel Oprea este executat silit. În data de 6 noiembrie 2018, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au anulat, însă, contestaţia la executare, întrucât formaţiunea politică în cauză nu a făcut dovada achitării taxei judiciare de timbru. Juriştii partidului au atacat soluţia Judecătoriei Sectorului 1 cu apel, iar procesul s-a mutat la Tribunalul Municipului Bucureşti, fiind înregistrat aici încă din data de 17 decembrie 2018. Până în prezent, cauzei nu i-a fost alocat un termen de judecată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si