GABRIELA FIREA: In familia politica ar trebui ca sarcinile sa fie impartite asumat ca in familia de acasa. Cu sinceritate si ganduri bune. Dar, din nefericite, agenda inceputului de an e dominata de tensiunile din PSD. De impartirea in tabere, grupari, zone de interes. Gresit! Cei doi lideri, presedintele si premierul, au obligatia de a inceta imediat disputele politice! Au gresit amandoi.

Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi!

Partidul este vazut de primarul capitalei ca o mare familie. Gabriela Firea a postat si doua fotografii in care ne arata cum se impart rolurile la ea acasa. Mesajul este insa pentru Dragnea si Tudose, care maine se vor infrunta in cadrul Comitetului Executiv. Firea face apel la calm, dar reproseaza conducerii partidului ca s-a grabit uneori.

"A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. De cealalta parte, premierul a stiut cand a fost numit care era structura guvernului. Daca nu-i placea „Trabantul", cum il numeste acum, nu trebuia sa se suie in el. Eu cred ca a fost o „Dacie", de-a noastra, care in 2017 a luat primul loc in Europa in competitia cresterii economice."

De cealalta parte, Mihai Tudose are si el sustinatorii sai. Ministrul fondurilor europene, Marius Nica, face un apel la responsabilitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

MARIUS NICA, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Responsabilitatea actului de guvernare apartine Prim-Ministrului si echipei sale, orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului!

Ministrul turismului explica si el, tot pe pagina de socializare, ca partidul ar trebui sa fie mai intelegator cu premierul cand vine vorba de colaborarea in interiorul Guvernului.

MIRCEA TITUS DOBRE, MINISTRUL TURISMULUI: Guvernul este unul politic, dar cred ca premierul trebuie sa fie in orice situatie seful guvernului. seful Guvernului stie cu ce ministri poate lucra si ce oameni nu corespund exigentelor lui de lider.

Un alt greu al PSD trage insa un semnal de alarma. Social democratii trebuie sa se gandeasca bine inainte de a lua decizii radicale.

ADRIAN TUTUIANU, PRESEDINTE PSD DAMBOVITA: Sunt ingrijorat cu privire la evolutiile interne din partid si cred ca ne aflam intr-un moment de rascruce. Ar fi sinucidere politica pentru Partidul Social Democrat o noua schimbare de guvern.

Maine dupa-amiaza, toti liderii partidului vor transa scandalul in cadrul Comitetului Executiv al PSD.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si