Iubitorii sporturilor de iarna au profitat de vremea frumoasa si au venit in numar mare inca de la primele ore. Stratul de zapada este numai bun pentru o tura cu schiurile sau cu placa. Însă, până la distracție, a fost cale lungă.
Oamenii au fost nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a ajunge sus, pe pârtie.

Priveliștea superbă și distracția au făcut așteptarea suportabilă, spun oamenii.


Administratorii pârtiilor au luat măsuri pentru ca turiștii să se relaxeze în condiții de siguranță.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citeste si: Vremea la munte in weekend: prognoza meteo pentru sambata si duminica

Distracție la munte. Iubitorii de sporturi de iarnă au dat năvala

Și în Sinaia, vestea că cele zece pârtii au fost deschise i-a încântat pe iubitorii sporturilor de iarnă. Sute de oameni care au vrut să își ia porția de adrenalină au luat calea muntelui.

Doar că și aici până să ajungă în vârful masivului Bucegi turiștii au avut de înfruntat aglomerația de la telegondolă.

Citeste si: VIDEO| Vreme extremă: Inundaţii şi viscol turbat

pârtii deschise din românia
Aglomerație la munte.[Sursa foto: google]

Capacitatea telegondolei s-a înjumătățit, iar în loc de opt persoane care intrau într-o cabină, acum pot urca doar patru. Dar odată ajunși deasupra norilor, turiștii au uitat de toate problemele.

Pârtiile sunt perfecte pentru schi, snowboard sau săniuș. Stratul de zăpadă depășeste 80 de centimetri, iar în afara pârtiilor măsoară chiar și un metru.
Telegondola din Sinaia va funcționa în fiecare zi, pe toată perioada iernii. Așa că turiștii care vor să se distreze pe pârtii, fără să mai aibă parte de experiența cozilor interminabile, vor putea merge la schi în timpul săptămânii, atunci când pârtiile sunt mai libere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si