Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pârtiile sunt pregătite pentru a-și întâmpina turiștii cu distracție și voie bună

Chiar dacă zăpada nu este la discreție, turiștii pot lua în calcul pârtiile din Azuga, de pe Valea Prahovei. Aici, turiștii pot schia sau pot să se dea cu snowboardul.

Maria Stiuca,

Pârtiile sunt pregătite pentru a-și întâmpina turiștii cu distracție și voie bună

[Sursa foto: Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu prea avem zăpadă de sărbători, aşa că multe pârtii sunt închise în perioada aceasta. Totuşi, printre puţinele opţiuni pe care le puteţi lua în considerare sunt Azuga, de pe Valea Prahovei, dar şi o staţiune din zona Clujului. Iubitorii sporturilor de iarnă au dat deja năvală pe pârtii şi, odată cu numărul mare de turiști, a apărut și aglomerația.

Turiștii vor distracții montane

Aproape toate pârtiile din Munții Baiului sunt perfecte pentru practicarea sporturilor de iarnă. Azuga este și singura stațiune de pe Valea Prahovei unde turiștii pot schia.

Zăpada artificială a fost rețeta succesului, așa că pasionații de schi și snowboarding au ajuns aici, din toate colțurile țării.

Odată cu numărul mare de turiști stațiunea s-a aglomerat, inevitabil, iar oamenii au stat la rând ca să-și cumpere cartele. Matei și Victor, doi prieteni din București, au așteptat câteva zeci de minute.

„- E foarte aglomerat.

- Cam cât timp așteptați voi să urcați în telescaun?

- Cam jumate de oră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

- Și totuși nu vă lăsați?

- Nu. E bună zăpadă, e destul de multă gheață, din păcate, dar e fain, e distracție”.

Dar bucuria alunecării pe pârtii este atât de mare încât turiștii uită de aglomerație.

Cosmina, o turistă din București, a venit la Azuga ca să petreacă vacanța de Revelion.

„- Petreceți revelionul pe pârtie?

- Așa am vrea, așa am vrea, da”.

Andrei și Mara au testat pârtiile pentru prima dată în acest sezon de iarnă: „Este destul de grea zăpada aici, dar este singurul loc, deci ne bucurăm de ceea ce avem.

Îmi doresc să pot merge prin toate stațiunile de pe Valea Prahovei”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Turiștii profită de timpul liber și se îmbulzesc pe pârtiile de la Păltiniș

Pârtiile din Apuseni- disponibile pentru turiști

Și în Apuseni, pârtia Buscat a fost luată cu asalt de pasionații sporturilor de iarnă. Este singurul loc din zona Clujului în care se mai găsește puțină zăpadă.

Indiferent că sunt cazați la cabanele din stațiune sau vor petrece sărbătorile acasă, oamenii au vrut să profite de câteva ore de adrenalină în aer liber.

Administratorii domeniului schiabil spun că zăpada va rezista pe tot parcursul vacanței de Revelion. Seara, odată cu scăderea temperaturilor sunt pornite și tunurile care produc omăt artificial pentru a îngroșa stratul de zăpadă.

Citește și: VIDEO- Pârtiile din Păltiniș își așteaptă turiștii de Revelion

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI