Un bărbat a înjunghiat un alt pasager al unui zbor al companiei British Airways în timp ce avionul se afla pe ruta spre insula St. Lucia din Caraibe, informează Insider. 

Potrivit ziarului local St. Lucia Times, atât bărbatul, cât și pasagerul sunt cetățeni din St. Lucian. Altercația a început când pasagerul a intervenit într-o ceartă pe care bărbatul o avea cu o altă persoană aflată la bord, potrivit St.

Lucia Times. Bărbatul și pasagerul nu au fost identificați în raport.

Bărbatul recalcitrant a fost arestat la sosirea pe aeroport

Bărbatul a spart o sticlă de sticlă înainte de a-l înjunghia pe pasager cu ea, potrivit Evening Standard. Pasagerul a suferit o tăietură care a necesitat 12 copci, potrivit St. Lucia Times. Echipajul de cabină și alți câțiva pasageri aflați la bord au încercat apoi să oprească atacul. Fotografii ale incidentului au fost publicate în The Sun și The Daily Mail. Una dintre fotografii arăta un bărbat cu pete de sânge pe tricoul alb, care era tratat de personalul medical. Alte două fotografii arătau stropi de sânge și cioburi de sticlă pe tejgheaua din bucătăria folosită de personalul de cabină pentru a depozita mâncarea și băuturile.

Citește și: Un copil, de șase ani, a supraviețuit ca prin minune după ce a căzut 12 metri în gol

Bărbatul a spart o sticlă de sticlă înainte de a-l înjunghia pe pasager cu ea.

Bărbatul a spart o sticlă de sticlă înainte de a-l înjunghia pe pasager cu ea.

[Sursa foto: Daily Mail]


După ce a aflat de atac, pilotul a anunțat autoritățile locale din Sfânta Lucia, potrivit St. Lucia Times. Bărbatul a fost arestat de forțele de ordine la sosirea pe aeroport, în timp ce pasagerul a fost trimisă la spital pentru îngrijiri medicale, conform raportului. Incidentele care implică pasageri care atacă alte persoane cu obiecte sparte în timpul zborurilor sunt rare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cum se simte Emi, adolescentul înjunghiat în Grădina Botanică? Starea sa se îmbunătățește

În martie, un bărbat a încercat să înjunghie o însoțitoare de bord cu o lingură spartă în timpul unui zbor al companiei United Airlines, însă atacul a fost zădărnicit de un alt pasager.

Bărbatul a fost arestat de forțele de ordine la sosirea pe aeroport, în timp ce pasagerul a fost trimisă la spital.

Bărbatul a fost arestat de forțele de ordine la sosirea pe aeroport, în timp ce pasagerul a fost trimisă la spital.

[Sursa foto: Daily Mail]

"Suntem șocați că cineva ar acționa în acest fel și suntem recunoscători echipajului nostru de cabină foarte bine pregătit și clienților care i-au sprijinit în gestionarea acestui incident dificil", a declarat British Airways pentru Insider într-un e-mail.

"Vrem să asigurăm clienții că acest comportament nu va fi niciodată tolerat și că vom lua întotdeauna măsurile adecvate".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si