Close sidebar
Close sidebar

Pasager mort într-un avion care a aterizat la Timișoara

Panică la bordul unui avion Wizz Air care a facut joi cursa Valencia - Timișoara. Unui pasager i s-a făcut rău și a decedat.

Diana Bostan,

Avion 

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unui pasager i s-a facut brusc rău în timpul procedurii de aterizare. Omul, în varsta de 78 de ani, a suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord.

Pasager mort într-un avion care a aterizat la Timișoara

Totodată, a fost alertat serviciul de urgență, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timișoara, în jurul orei 12:30.

Citește și: VIDEO- O femeie supraponderală din Brazila nu ar fi fost lăsată să urce în avion din cauza greutății sale

Medicii au încercat să-l readucă în simțiri pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Polițiștii au început cercetările la Aeroportul Timișoara.

Panică într-un avion Boeing 737 rămas făra un motor deasupra mării

Momente de panică la bordul unui avion de pasageri Boeing 737 la doar câteva zile după tragedia aviatică din Nepal. Avionul a rămas făra un motor deasupra mării, dar totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Panică într-un avion Boeing 737 rămas făra un motor deasupra mării

Un avion Boeing 737 a emis o alertă de tip SOS când se afla deasupra Mării Tasmaniei, „la aproximativ o oră de destinație”. Piloții au sesizat că aeronava a rămas fără un motor, dar au reușit să ducă avionul cu bine pe aeroportul Sydney.

Avionul efectua un zbor de la Auckland (Noua Zeelandă) și avea la bord peste o sută de pasageri, potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă australiene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI