Chloe Fitzpatrick călătorea de la Manchester la Ibiza pe 18 august 2023 și a declarat că a informat personalul despre alergia sa severă la căpșuni, cerându-le să nu servească niciun produs care conține acest fruct în timpul zborului.

Chloe a anunțat echipajul despre alergia sa înainte de zbor

Tânăra în vârstă de 24 de ani, care călătorea împreună cu sora ei, Lucy Fitzpatrick, a declarat că s-a simțit "discriminată" atunci când managerul echipajului de cabină a refuzat să elimine respectivele alimente și băuturi.

În ciuda faptului că era așezată sub un ventilator și purta o mască, Chloe a spus că și-a petrecut călătoria de aproape trei ore legată de scaunul ei din cauza fricii.

Citește și: De necrezut! O bătrânică a fost externată din spital și dusă la domiciliul greșit. Femeia a fost lăsată în casa unui străin

Chloe Fitzpatrick

Chloe Fitzpatrick

[Sursa foto: Daily Mail ]

”Au refuzat să nu mai servească alimente care mă puteau ucide”, spune Chloe. Deși are această alergie care îi amenință viața de la vârsta de șase luni, Chloe a informat membrii personalului doar când s-a urcat în avion, susținând că această metodă fusese acceptată anterior. 

Vorbind pentru MailOnline, ea a spus: "Nu puteam nici măcar să merg la toaletă, ceea ce era un drept, deoarece cum puteam să merg pe un culoar cu produse cu căpșuni? Toată lumea din jurul nostru era indignată de ceea ce se întâmpla și nu le venea să creadă de ce ar servi produsele respective". 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea inedită de dragoste a unui cuplu de americani. S-au cunoscut în avion după ce au fost obligați să stea unul lângă celălalt. „Am fost obligată să stau lângă cea mai enervantă persoană”

Chloe, care a fost echipată cu două dispozitive EpiPens în timpul zborului, a declarat că ea crede că managerul echipajului de cabină era mai preocupat de "pierderea comisionului" din vânzarea de alimente și băuturi. Ea a explicat că zborul a fost întârziat cu 45 de minute în timp ce managerul și pilotul au avut o conversație "degradantă, jenantă și discriminatorie" cu privire la calitatea ei de a zbura.  

”Avionul este singurul loc în care nu ești în siguranță în cazul unei alergii transmise prin aer”

Profesoara de dans din Lancashire a spus că a fost apoi evaluată de un medic "extrem de protectiv", care i-a spus că ar trebui să facă o analiză a alergiilor înainte de orice zbor. Chloe, care călătorește de până la trei ori pe an, a descris acest lucru ca fiind o "risipă de resurse ale Serviciului Național de Sănătate Publică" și a spus că a fost "o declarație supărătoare pentru cineva care trăiește cu o afecțiune pe viață".  

Tânăra în vârstă de 24 de ani, care călătorea împreună cu sora ei, Lucy Fitzpatrick, a declarat că s-a simțit "discriminată" atunci când managerul echipajului de cabină a refuzat să elimine respectivele alimente și băuturi.

Tânăra în vârstă de 24 de ani, care călătorea împreună cu sora ei, Lucy Fitzpatrick, a declarat că s-a simțit "discriminată" atunci când managerul echipajului de cabină a refuzat să elimine respectivele alimente și băuturi[Sursa foto: Daily Mail ]

În cele din urmă i s-a permis să se îmbarce în avion, cu promisiunea că se va face un anunț pasagerilor cu privire la alergia ei, dar a susținut că echipajul încă servea la bord produse cu căpșuni.

Ea spune că evită în mod activ zborurile pe distanțe lungi din cauza "regulilor neclare ale companiilor aeriene" și a riscului ca un pasager să aducă la bord un obiect cu căpșuni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

'Avionul este singurul loc în care nu ești în siguranță în cazul unei alergii transmise prin aer', a adăugat ea.

Citește și: O tânără de 17 ani s-a stins din viață după ce s-a întors dintr-o vacanță în Mallorca: ”Nu există niciun medic profesionist din lume care ar fi putut să o aducă pe Leah înapoi”

Ca răspuns la acuzații, un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat pentru MailOnline: "Doamna Fitzpatrick ne-a alertat cu privire la alergiile sale doar atunci când s-a urcat la bordul aeronavei. În astfel de situații, nu suntem în măsură să îndepărtăm produsele, deoarece nu putem asigura îndepărtarea completă a tuturor articolelor care pot conține alergeni. În plus, este posibil ca pasagerii să aducă la bord produse care conțin alergeni. Cu toate acestea, echipajul nostru foarte bine pregătit a făcut tot ce a putut pentru a avea grijă de doamna Fitzpatrick în ciuda acestui lucru. În termenii și condițiile noastre, precizăm clar că orice persoană cu o alergie severă ar trebui să informeze echipa noastră despre acest lucru în momentul rezervării, ceea ce, din păcate, nu s-a întâmplat cu această ocazie. De asemenea, precizăm clar că, dacă suntem informați despre o alergie severă și clientul nu are asupra sa medicamentele necesare, i se poate refuza călătoria”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si