Potrivit directorului companiei de zbor, bagajele pasagerilor au fost puse într-un container special pentru a fi transportate la Sibiu. Însă, aeroportul din Sibiu nu are astfel de facilități, întrucât procesul de descărcare a bagajelor se face manual.

Pasageri ajunși la Sibiu, fără bagaje. Tehnologia de pe aeroportul în cauză nu dispune de anumite facilități

Astfel, compania aeriană a decis să trimită bagajele înapoi în Germania, care vor fi duse, ulterior a Sibiu, în cursul zilei de luni, cu un alt avion, scrie stiridiaspora.ro.

În afara problemei bagajelor, pasagerii nu au avut alte inconveniențe cu zborul. Autoritățile aeroportului, dar și compania aeriană, fac eforturi pentru a rezolva situația și se vor asigura să nu mai existe astfel de situații pe viitor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un zbor de la Viena către București a fost anulat din cauza unui român. Poliția a intervenit, iar bărbatul a fost escortat

„Compania aeriană care vine la noi ştie în ce condiţii se operează, respectiv că la noi nu operăm cu nişte UDL (Unit Load Device)-uri, care sunt nişte containere. La noi toate bagajele de cală se încarcă şi se descarcă bulk, manual.

Cei de la Lufthansa ştiau că la noi nu se operează cu aceste UDL-uri şi cu toate acestea au trimis bagajele containerizate", a explicat directorul companiei.

Aeroportul din Sibiu nu s-a mai confruntat cu astfel de situații

Directorul companiei a mai menționat că, este pentru prima dată când aeroportul din Sibiu se confruntă cu asemenea situații.

Citește și: Zeci de pasageri au fost deranjați de mirosul înțepător. Totul a avut loc în avion. O femeie și-a făcut unghiile în timpul zborului

În primă fază, compania a anunțat că pasagerii vor fi aduși la Sibiu cu un alt model de aeronavă, după care avionul li s-a schimbat. Acesta ar putea fi motivul pentru care a existat încurcătura cu bagajele pasagerilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si