După tragicul accident din Pasajul Unirii din Capitală, pasagerii autocarului vor da în judecată autoritățile din București și agențiile de turism.
”Ne opream la fiecare 2,5 ore sau aşa ceva, în funcţie de locul unde găseam următoarea parcare, şi pauza era de 20 de minute. Având în vedere starea drumului, şoferul mergea încet, am înţeles cu toţii asta”, a declarat turista.

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, pe autostrada A6, iar acesta a fost luat cu elicopterul SMURD

”Cu siguranţă, aş vrea să fi fost toţi doar răniţi şi ca acea persoană să fie în viaţă. Din păcate, există o persoană care a murit şi pentru că în România au mai fost accidente în acelaşi loc, după ce trecem peste toate şi după înmormântare, ne vom organiza încet pentru a acţiona în justiţie împotriva ambelor agenţii de turism, din Volos şi Larissa, dar şi împotriva autorităţilor române”.

Citește și: Accident cu șapte victime, după ce un șofer ar fi adormit la volan

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Şoferul autocarului nu ştia exact unde sunt actele autocarului, aşa le spunea pasagerilor aşezaţi în partea din faţă”, a afirmat Thersiti.
Autocarul cu 48 de pasageri, în mare parte adolescenți, a fost strivit, înainte de sărbători, de limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii. Cinci din cele 13 persoane internate în spital au fost externate duminică, iar o persoană și-a pierdut viața. O pacientă se află internată în Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca.

Citește și: Familia pasagerului mort în accidentul de la Pasajul Unirii a anunțat că va cere despăgubiri record

Despăgubiri record cerute de familia pasagerului mort în accidentul din Capitală

Membrii familiei bărbatului  mort în cumplitul accident  cer despăgubiri. Avocatul care se ocupă de situația grecului care s-a stins din viață după ce autocarul în care se afla s-a izbit puternic de limitatorul de înălțime, a făcut primele declarații.

„Astăzi s-a făcut autopsia. Cu siguranță vor depune plângere, sun îndreptățiți să facă chestia asta pentru că au trecut prin clipe foarte grele.  A rupt autocarul în două și a omorât un om și cine știe ce se mai putea petrece. Din septembrie și până acum sunt șapte accidente și nimeni nu-și pune întrebarea asta. Caută vinovați șoferi și așa mai departe.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Accident mortal pe A3: o maşină a fost răsturnată pe plafon

Chestiile acestea oare sunt întâmplătoare? Eu cred că nu a fost bine prins (n.r. limitatorul de viteză), pentru că nu poate să se desprind.

Cred că sunt conștienți oamenii ăștia care fac lucrările, că ce ceva extrem de grav. Răspunderea e la ei", a spus avocatul potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si