UPDATE 14.30: Directorul general al Tarom, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei sase pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca transportatorul aerian de stat cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti.

”Directorul companiei a precizat ca Tarom va respecta cu strictete legislatia si va acorda compensatiile prevazute de prevederile internationale”, arata un comunicat al companiei.

UPDATE 13.20: Compania

TAROM va acorda despagubiri pasagerilor blocati de mai bine de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam, iar directorul reprezentantei TAROM din capitala Olandei a fost demis, potrivit Digi24. Noul director general a cerut lista pasagerilor, pentru a-i contacta personal. La nivel TAROM s-a instituit o celula de criza pentru zborul Amsterdam.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cursa TAROM ar fi trebuit sa plece sambata seara din capitala Olandei spre Bucuresti, insa, din cauza unor probleme tehnice, avionul nu a mai decolat, potrivit Digi24.

Aeronava ar fi trebuit sa decoleze de pe aeroportul Schiphol, sambata seara, la ora 20:00, dar capitanul cursei i-a informat pe pasageri ca avionul are probleme tehnice. Pasagerii au fost nevoiti sa doarma in aeroport.

Pentru preluarea pasagerilor, duminica, o noua cursa TAROM a fost introdusa, aceasta urmand sa plece de la Amsterdam in jurul orei 10.00,

ora Romaniei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si