Close sidebar
Close sidebar

Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Amsterdam vor fi despagubiti de TAROM

120 de pasageri romani au ramas blocati pe aeroportul din Amsterdam de mai bine de 12 ore.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 14.30: Directorul general al Tarom, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei sase pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca transportatorul aerian de stat cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti.

”Directorul companiei a precizat ca Tarom va respecta cu strictete legislatia si va acorda compensatiile prevazute de prevederile internationale”, arata un comunicat al companiei.

UPDATE 13.20: Compania TAROM va acorda despagubiri pasagerilor blocati de mai bine de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam, iar directorul reprezentantei TAROM din capitala Olandei a fost demis, potrivit Digi24. Noul director general a cerut lista pasagerilor, pentru a-i contacta personal. La nivel TAROM s-a instituit o celula de criza pentru zborul Amsterdam.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Cursa TAROM ar fi trebuit sa plece sambata seara din capitala Olandei spre Bucuresti, insa, din cauza unor probleme tehnice, avionul nu a mai decolat, potrivit Digi24.

Aeronava ar fi trebuit sa decoleze de pe aeroportul Schiphol, sambata seara, la ora 20:00, dar capitanul cursei i-a informat pe pasageri ca avionul are probleme tehnice.

Pasagerii au fost nevoiti sa doarma in aeroport.

Pentru preluarea pasagerilor, duminica, o noua cursa TAROM a fost introdusa, aceasta urmand sa plece de la Amsterdam in jurul orei 10.00, ora Romaniei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI