Toţi cei 174 de pasageri ai cursei Wizz Air care a aterizat la Iaşi, în noaptea de marţi spre miercuri, venind de la Bologna, au rămas fără bagajele de cală, acestea fiind trimise din greșeală la Chişinău cu un alt zbor WizzAir.

Citeste si: Pilotul unei aeronave Tarom, în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni

Bagaje încurcate între două avioane

"Compania aeriană care a operat cursa Bologna- Iaşi în data de 4 august se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării- 00,25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Iaşi.

Potrivit sursei citate, bagajele pasagerilor care urmau să călătorească la Chişinău au ajuns la Iaşi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Cel mai probabil, personalul care s-a ocupat de manipularea bagajelor le-a inversat", a precizat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Iaşi.

Citeste si: Câți români s-au înscris în programul Rabla

Pilotul unui avion Tarom, pe ruta Amsterdam-București, a intrat în stop cardio-respirator după aterizarea pe Aeroportul Otopeni, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical.

Cursa în care s-a produs incidentul venea de la Amsterdam și avea 76 de pasageri la bord.

Comandantul a dat semnal de ”Mayday” pentru ca la aterizare avionul să fie așteptat de o echipă de prim ajutor.

”Aeroportul Internațional Henri Coandă, orașul Otopeni/IF – după efectuarea aterizării în condiții de siguranță la ora 15:30, copilotul aeronavei Tarom, ce venea de la Amsterdam (numărul cursei RO 362), a intrat în stop cardio-respirator, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare la fața locului de către echipajul medical din cadrul aeroportului”, anunță Centrul Infotrafic al Aeroportului Henri Coandă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si