Close sidebar
Close sidebar

Pasagerii unor zboruri din China, testaţi pozitiv pentru COVID-19 la sosirea în Italia

În Lombardia, pasagerii unor zboruri din China au fost testați pozitiv pentru Covid-19 la intrarea în țară. Situația din China se înrăutățește.

Laura Macovei,

Pasagerii unor zboruri din China, testaţi pozitiv pentru COVID-19

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Regiunea Lombardia din nordul Italiei a început luni testarea obligatorie pentru COVID-19 a tuturor pasagerilor de pe zborurile venite din China, iar primele rezultate arată că mai mult de jumătate dintre pasagerii testaţi sunt infectaţi, potrivit Reuters.

Mai mult de jumătate dintre pasageri, testați pozitiv 

Pe principalul aeroport din nordul Italiei, Milano-Malpensa, pasagerii a două zboruri venite luni de la Beijing şi Shanghai au fost testaţi de coronavirus. Din cei 62 de pasageri ai primului zbor, 35 au fost testaţi pozitiv, iar pentru al doilea zbor testul este pozitiv în cazul a 62 din cei 120 de pasageri.

Citește și: 65 de cazuri de Covid-19 cu varianta Omicron au fost înregistrate în ultima săptămână

Ministrul italian al sănătăţii, Orazio Schillaci, a anunţat testarea de COVID-19 ca fiind obligatorie pentru toate persoanele care vin din China.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Această măsură este esenţială pentru a asigura supravegherea şi detectarea posibilelor (noi) variante ale virusului astfel încât să protejăm populaţia Italiei ”, a declarat el.

Citește și: Spitalele şi crematoriile din China, invadate din cauza COVID

Potrivit responsabililor sanitari din Lombardia şi din regiunea Lazio, cei testați pozitiv vor trebui să rămână în carantină în centre stabilite de autorităţile sanitare locale italiene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI