Close sidebar
Close sidebar

Pasi simpli pentru a crea portretul perfect

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Te-ai intrebat vreodata cum este sa desenezi un portret uman folosind pixurile? In materie de pixuri, acestea au inceput sa fie din ce in ce mai mult cautate de catre artisti si astfel cu ajutorul lor  se pot realiza desene si portrete de invidiat.

Spre surprinderea ta, aceste pixuri, de la Colorit, iti ofera posibilitatea de a invata foarte rapid cum sa trasezi linii sau cum sa realizezi cele mai colorate planse. Mai mult decat atat, acestea au penite sau varfuri foarte subtiri si te ajuta foarte mult sa trasezi liniile portretului pe hartie. Pentru liniile fine, poti folosi un pix cu varf subtire, de 1 mm.

Daca stapanesti trasarea liniilor, va fi mult mai usor sa faci un portret. Cu putina concentrare si efort, ar trebui sa poti desena un portret de calitate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Urmand pasii din acest articol vei reusi sa ai propriul portret, mai bine nici ca se putea!

Pasul 1

Pentru a realiza un portret realist, este important sa schitezi in mod corespunzator conturul oval.

Este posibil sa incerci acest lucru de cateva ori. Pentru a desena un astfel de portret, precis si cu exactitate, trebuie sa ai rabdare, ulterior totul va fi mai usor. Pentru a putea realiza linii fine si exacte, incearca sa folosesti un pix cu varf subtire, intre 1 si 3 mm.

Pasul 2

Traseaza o linie orizontala in mijlocul ovalului pentru a o imparti in doua si o linie paralela putin mai mica.

Din mijlocul liniei inferioare tragi o linie verticala si schitezi baza nasului.

Pasul 3

Gandeste-te la felul cum vrei sa arate portretul. Ca sfat, poti incepe prin a desena o fata care sa nu necesite trasaturi complexe. Apoi va fi mai usor sa continui. Incepe prin a lucra la ochi, acestia reprezinta cea mai importanta parte a oricarui portret. Dupa aceasta faza, incepi prin a desena linia gurii si linia parului folosind linii ovale curbate.

Pasul 4

Desi aceasta etapa ar putea fi o provocare, odata ce ai terminat-o, portretul tau va fi aproape gata.

De recomandat este sa desenezi partile mai usoare.  Deseneaza sprancenele si finalizeaza linia parului.  Continua cu trasarea buzelor. Nu incerca sa faci linia buzelor prea groasa. Dupa, poti continua cu trasarea liniei nasului.

Pasul 5

Daca ai ajuns la acest pas inseamna ca esti o persoana cu adevarat artistica. Acum iti mai ramane sa desenezi partile mai  usor de facut. Tot ce trebuie sa faci este scoti in detaliu sprancenele, pleoapele si urechile.

Pasul 6

Acum ai un desen real al fetei. Ultimul pas este acela de a face un portret din el, oferindu-i un volum, care se obtine prin umbrire si contrast.
Dupa finalizarea portretului poti scoate si mai mult in evidenta trasaturile utilizand pixuri colorate pentru a-i da un plus de culoare si viata.

Ca sfat, incearca sa-ti depasesti limitele si astfel vei putea sa performezi intr-un timp foarte scurt. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI