Remi Lucidi trăia pentru astfel de momente. Avea 30 de ani și făcuse sute de cățărări pe zgârie-nori din Europa și Emiratele Arabe Unite. Pe toate le posta pe Instagram, pentru cei peste 20.000 de urmăritori. Și tot pasiunea dusă la extrem i-a adus sfârșitul tragic în urmă cu câteva zile.

Citește și: Amanda Holden a fost umilită în mod crud de influencerul Andrew Tate pentru o fotografie în bikini

Tânărul francez își programase mai multe cățărări în Hong Kong. Joi seară, a ajuns în recepția de la Trengunter Tower, un zgârie-nori rezidențial, și i-a spus paznicului că merge să-și viziteze un prieten la etajul 40. Însă nu acesta era planul său. A urcat până la ultimul etaj și a forțat ușa către acoperiș. Ar fi rămas blocat în exteriorul clădirii și ar fi încercat să se cațere pentru a ajunge la o fereastră, dar s-a dezechilibrat și a căzut spre moarte.

Remi Lucidi le-a arătat fanilor panorama deasupra Hong Kong-ului

În ultima sa fotografie, Remi le arăta fanilor săi panorama deasupra Hong Kong-ului. Sute de comentarii au curs pe profilul lui din acel moment: unele de susținere, altele dezaprobatoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Fratele nostru a mers și a făcut exact și i-a plăcut. Nu mulți poți spune asta.”

Remi Lucidi mai fusese doar anul acesta în Portugalia, Dubai, la Cernobyl, în Ucraina și în Polonia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si