Sărbătorile Pascale reprezintă o perioadă foarte importantă pentru milioane de creștini. În ziua Învierii Domnului ne adunăm la masă cu familia și prietenii pentru a comemora suferințele trăite de Iisus Hristos, dar și pentru a celebra momentele unice petrecute cu cei dragi. În 2024, Paștele ortodox pică pe data de 5 mai.

În acest an, de Paște, transmite-le celor dragi mesaje frumoase cu „Hristos a Înviat!”.

În rândurile următoare ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase gânduri pe care să le împărtășești familiei și prietenilor tăi.

felicitare de paste

Arată-le celor dragi ție că te gândești la ei și trimite-le un mesaj frumos de Paște 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Cele mai frumoase mesaje de Paște 2024 cu „Hristos a Înviat!”

„În acest an, cu ocazia sărbătorilor Pascale, vă doresc tuturor să aveți parte de o zi cu totul specială, să vă bucurați de familie, de prieteni, dar și de dragostea pe care Mântuitorul ne-o oferă necondiționat! Hristos a Înviat!”

„Paște Fericit tuturor! Să ne bucurăm de momentele frumoase petrecute alături de familie și de cei dragi nouă și să îi mulțumim Lui pentru toate cele pe care ni le-a oferit! Să aveți sufletul curat și sărbători minunate! Hristos a Înviat!”

Citește și: Când are loc Prohodul Domnului în Săptămâna Mare din 2024? Versuri complete

„Fie ca Paștele să vă aducă lumina, bucuria și fericirea în suflete! Paște Fericit tuturor! Vă urez să aveți parte de bogății și sănătate și să îmbrățișați iubirea Domnului Iisus Hristos! Această zi să

vă inunde inima cu lumină! Hristos a Înviat!”

felicitare de paste

Transmite-le prietenilor tăi un gând bun cu ocazia sărbătorilor Pascale.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dragi prieteni, sper ca sărbătoarea Paștelui să vă întărească încrederea și speranța pentru ceea ce va urma! Fie ca această zi importantă să vă aducă în case liniște, fericire și multe zâmbete! Să vă bucurați de bucatele tradiționale și de timpul petrecut alături de cei dragi! Hristos a Înviat!”

„Fie ca lumina Învierii Domnului să vă inunde casele, dar și sufletele, în această zi de sărbătoare! Să aveți parte de armonie și fericire și să vă ocolească toate necazurile! Paște Fericit tuturor! Hristos a Înviat!”

„De Învierea Domnului, vă urez tuturor sărbători liniștite și frumoase alături de familie și prieteni. Paștele este despre armonie, înțelegere, încredere și bunătate! Să aveți parte de clipe magice și să îl lăsați pe Mântuitor să vă surprindă cu darurile lui minunate! Hristos a Înviat!”

„Lumina sărbătorilor Pascale să vă inunde sufletul! Propun ca în această zi să fim mai blânzi, mai iertători și mai înțelegători cu semenii noștri! Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să ne aducă momente de neuitat! Hristos a Înviat!”

„Paște Fericit! În această zi specială, Mântuitorul să îți aducă lumină, încredere, iubire, speranță și sănătate! Să ai parte de momente superbe alături de cei dragi, iar viața să-ți fie plină de realizări! Hristos a Înviat!”

„Paște Fericit! Să aveți sărbători fericite alături de cei dragi vouă și să lăsați lumina Învierii Domnului să intre în casele și sufletele voastre! Fie ca această zi de Paște să vă inspire să fiți buni și iertători! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

felicitare de paste

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, transmite-le celor dragi ție mesaje minunate cu „Hristos a Înviat!”

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Săptămâna Mare în 2024: Tradiții și obiceiuri pentru fiecare zi

„Hristos a Înviat! Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă aminte de suferințele îndurate de Hristos pentru ca noi să fim liberi! Să ne rugăm împreună în această zi minunată pentru prosperitate, iubire și sănătate! Paște Fericit!”

„Paște Fericit, dragi prieteni! Să aveți parte de sărbători minunate și să lăsați ca speranța Învierii Domnului să vă unească, chiar și în cele mai grele momente! Hristos a Înviat!”

„Cu ocazia sărbătorii Paștelui, eu vă urez tuturor sărbători fericite! Să aveți parte de tot ceea ce vă doriți în viață și să nu vă sfiiți să îi cereți ajutorul Mântuitorului atunci când vă aflați în necaz! Hristos a Înviat!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si