În mai 2018, microbuzul condus de Petru Kalău s-a ciocnit frontal cu un camion pe o șosea din Ungaria, în accident murind 9 persoane. Tragedia s-a produs din cauza neatenției șoferului, care era distras de live-ul pe care îl făcea pe Facebook, unde răspundea la mesaje. Kalău s-a numărat și el printre victime, fiind plâns de familia lui, originară dintr-un sat de lângă Târnăveni.

Citeste si: Incendiu într-un bloc de locuinţe din Buzău! Un bărbat a fost găsit mort de pompieri

Atacat de rudele celorlalți decedați, Petru Kalău este apărat de cei apropiați, care i-au făcut un cont oficial de Facebook în care susțin doar vinovăția parțială a șoferului în accident, deși autoritățile maghiare au stabilit culpa exclusivă a șoferului. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Căsătorit și tată a doi copii, de 7 și de 15 ani, Petru Kalău este plâns de soție și de juniori, care postează periodic mesaje sfâșietoare în amintirea dispărutului. Familia merge de câteva ori pe săptămână la mormântul lui Petru, unde aprinde lumânări, depune flori și se reculege. Pentru familia șoferului, acesta este primul Paște fără Petru, aşa că sărbătoarea se dovedeşte mai degrabă una tristă pentru văduvă şi pentru cei doi copii ai bărbatului care a provocat groaznicul accident rutier din mai anul trecut. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si