In articol:
Eliza și Adina sunt, două tinere din Iași, care adoră pastele și au transformat pasiunea într-o mică afacere. Au luat fonduri europene în valoare de 58.000 de euro și au început să producă paste în toate formele.
În fiecare dimineață prind formă spaghetti, maccheroni sau fusilli, care apoi sunt combinate cu diferite sosuri.
Românii preferă pastele carbonara sau cele cu pui
”Am căutat rețetele originale și am încercat să fac rețetele așa cum sunt ele făcute în Italia. De exemplu, carbonara noi o facem cu pancetta sau cu guanciale și doar cu gălbenuș de ou. Nu folosim deloc smântănă, așa cum este românul învățat.”,
Citește și: Rețete cu hribi. Trei moduri de preparare pentru o masă delicioasă și sănătoasă
Conceptul de a lua la pachet pastele preferate a prins foarte repede printre amatorii de astfel de preparate. Potrivit unor statistici, preferatele românilor sunt pastele carbonara, bolognese și cele cu pui.