Individul care a fost arestat în luna februarie pentru că și-a abuzat ani întregi fiicele urmează să ajungă în fața magistraților. Pastorul din Arad a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani va fi judecat pentru infracțiunea de viol în formă continuată.

pastor arad, abuz sexual, minore abuzare

Ororile aveau loc chiar în casa în care familia locuia. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Tragedie în Sibiu! Un bărbat a murit și două persoane sunt în stare gravă după ce au căzut în canalizare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007- 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa” , arată procurorii.

În ciuda abuzurilor din casă, mama fetelor spune că nu știa nimic despre ororile comise de soțul ei

Chiar dacă în comunitate poza drept omul lui Dumnezeu, pastorul era un adevărat tiran în casă. Pe lângă abuzurile sexuale la care și-a supus fiicele, individul era și violent, așa cum au povestit ulterior fetele. În urma abuzurilor, una dintre fiice a rămas însărcinată.

La acea vreme avea doar 14 ani.  

„Ne bătea rău şi lua ranga să ne treacă prin cap, cu cuţitul ne ameninţa. Mă leşina şi când mă trezeam el îşi duce treaba mai departe. La vârsta de 14 m-a lăsat însărcinată. După a început cu bătăi groaznice, doar să pierd sarcina”, declara fiica bărbatului.

În ciuda lucrurilor care se petreceau sub acoperișul ei, mama fetelor spune că nu avea idee prin ce calvar au trecut copilele. 

Citește și: Două gemene despărțite încă de la naștere, întâlnire după 19 ani! Un video de pe TikTok le-a adus împreună

pastor arad, abuz sexual, minore abuzare

Mama fetelor se apără. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si