Strada Legionów din centrul orașului Łódź urma să fie reparată. Șoferii din oraș au înțeles mesajul, cu excepția unuia care a parcat într-un loc nepotrivit.

Lucrătorii care s-au ocupat de reparații și-au dat seama că nu le pot permite șoferilor iresponsabili să le pună bețe-n roate într-o zi de muncă. Muncitorii au decis să pună în jurul mașinii asfalt.

O mașină parcată în locul nepotrivit a fost înconjurată de asfalt

Muncitorii au turnat cu atenție asfalt în jurul mașinii pentru că nu au produs nicio zgârietură autoturismului. Au pus mai mute praguri în jurul mașinii iar mai apoi au pus o folie din plastic în jurul mașinii după care au turnat asfaltul.

Fotografiile și videoclipurile au făcut furori în mediul online și au stârnit o serie de reacții din parte internauților. Un videoclip care a fost postat pe pagina LDZ Zmotoryzowani Łodzianie, un grup unde sunt informați cetățenii orașului, au surprins clipa în care localnicii pun betonul în jurul mașinii parcate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Detalii noi în cazul crimei din Capitală. Tatăl autorului ar fi împușcat un bărbat pe vremea când era garda de corp a lui Gigi Becali

Citește și: Detalii noi în cazul crimei din Capitală. Tatăl autorului ar fi împușcat un bărbat pe vremea când era garda de corp a lui Gigi Becali

Conform polanddaily24.com, oamenii din jur au spus că, până să se apuce să toarne cimentul, muncitorii firmei de construcții au vrut să ia legătura cu proprietarul mașinii, dar nu l-au găsit.

Citește și: Daniel Borgovan, un adevărat campion. Momentul emoționant după ce sportivul s-a trezit din comă

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, a precizat că autoturismul a fost parcat într-o zonă cu restricții și că înainte de a demara reparațiile toți conducătorii auto au fost informați când vor fi făcute acestea. Potrivit informațiilor, și proprietarul autoturismului cu pricina a fost informat la rândul său, dar pur și simplu nu a mai schimbat locul mașinii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si